Wg GO (gazety) w nowej części będzie ok 8 tys. m2 powierzchni na sklepy modowe wg nieoficjalnych inf. ma być H&M i MULTIKINO-rozbudowa koniec 2013/2014 wiosna.
ciekawe... multikino raczej w takich malych miastach jest niespotykane. najmniejsze miasto w ktorym maja kino to z tego co widze Elblag, a tam ponad 120 tys ludzi, tak po za tym dzis ogloszono sprzedaz sieci Multikino. szanse widac marne zeby u nas sie ulokowali :|
GO łże
Jak nie- Multikino w małych miastach? Zgorzelec 3 sale w Plaza Zgorzelec, Czechowice Dziedzice-Chr Stara Kablownia. Manger właściciela GALerii czyli FPP wyraźnie mówi że rozmawiają z operatorem kinowym. Myślę więc że mają tego operatora.
super ja sie ciesze bedzie duzo nowych miejsc pracy :)
chcecie multikino tylko poco jak do jedynego kina w miescie malo kto przychodzi
W miastach takich jak Elbląg Multikino puste stoi!!
Wielkie WOW jest posiadać taki multiplex pod nosem w Galerii Ostrowiec. Ale wejdźcie na cennik Multikina i zróbcie sobie kalkulację wyjścia do kina 2os. dorosłe + 2 razy popcorn lub coś podobnego x ilosć wyjśc w miesiącu (a może w roku).
Kino na Alei stoi puste mimo ze zdecydowanie tańsze.A do Multikina na Lans można przyjsć ale ile razy
Ludzie, czy wy nie macie innych problemów jak rozbudowa pseudo Galerii? Czym się tu podniecać. Jest tyle ciekawszych rzeczy na świecie. Jakie miasto takie tematy. Galeria, hehehe, wielka mi Galeria. Samo nazywanie tego czegoś galerią jest śmieszne.
Dla ostrowieckich malkontentów kolejny temat do narzekania. Nikt nie pomyśli, że będą kolejne miejsca pracy, że cokolwiek będzie się w mieście działo, skoro można narzekać, że praca i tak będzie tylko po znajomości. A niech będzie po znajomości, zawsze zresztą tak było, ale mimo wszystko trzeba się cieszyć,że w ogóle coś się będzie działo.
a juz po znajomosci, moze pare tak ale tyle sieciowkek co sie otworzy nie wierze ze wszytsko po znajomosci :) ja jestem dobrej mysli, a po za tym jak wyzej, wkoncu cos sie dzieje, nareszcie cos wiecej :)
Cudowne, wymarzone miejsca pracy. No jak to wspaniale naginać za 4 zł za godzinę 7 dni w tygodniu. Marzą o tym wszyscy. Produkcja - to się liczy a nie handel i usługi. Miasto dogorywa.
Ale co tu chcesz produkować jak niema zbytu ? Dla kogo ? Tam gdzie mają zapotrzebowanie to mają własne zakłady produkcyjne i chyba nie chcesz tym ludziom zabierać miejsc pracy ( mowa o innych państwach )
Jak na razie produkujemy bezrobotnych na masową skalę.
Ludzie nie mamy a co ? mnie jara fakt że rozbudują galerię lepsze to od przekrzykiwania się która partia polityczna jest lepsza.
i wiecznie jeden temat, naginac po 4 zl? ludzie jakie 4 zł? pracowałam na galeri moja stawka była 8zl na godz! w innych butikach ma sie umowy o prace, nie wiecie a pierdzielita tak w kolko!