Mirek i klasa?Ale się ubawiłam.Faceta łapie policja po alkoholu w pracy i ty mówisz o klasie?Przez Kaczmarczyka rozebrano chodnik.Teraz oczekuję że spółdzielnia zrobi ten chodnik za własne pieniądze,a Kaczmarczykowi zabierze z pensji.Bo mógł być chodnik za darmo.
Popieram gościa z 19:14. To skandal, jacy ludzie w tym mieście dochodzą do władzy!
Ciekawa jestem ile kosztuje cała ta chodnikowa operacja.
18;07 TY NIE MOW O KLASIE TEGO CZLOWIEKA BO KAZDY KTO CZYTA JEGO WPISY WIE CO TO ZA KLASA.
O nic nikogo nie będę pytał. Siedzę tu gdzie siedzę i widzę Twoje wpisy jak większość. To mi wystarczy.
P.S. Po co to pisanie o sobie w 3-ciej osobie, jak i tak wszyscy wiedzą, że masz internet z Aero2?
Do 19.14 jeżeli obiecasz że nie umrzesz na sali Sądowej pozwię cię za ten wpis.
Do 19.31 aero2 ma ponad 3 tyś. osób w Ostrowcu więc zmień płytę i nie przypisuj mi że śpię z komputerem a forum to moja "pasja" mam lepsze zajęcia np. dobre jedzenie typu gęś pieczona moczona w spirytusie , królik w czerwonym winie, luM b kaczka w wyborowej. Dlatego nie przypisuj mi wszystkiego co na tym forum jest napisane z internetu aero2. Co do chodnika to proszę żale do Starostwa. SM ma obowiązek dbać o majątek mieszkańców i to robi.Jeżeli chcecie rozdawać grunty mieszkańców bez ich zgody to się przewieziecie tak jak przewiozło się Starostwo.
Jeszcze jedno, tylko Walne Zgromadzenie może podjąć taką decyzję i tylko ono jest władne przekazać grunt pod inwestycje. Zapewniam że próba podrzucenia "zbuka" Zarządowi i RN przez byłych usuniętych członków Rady Nadzorczej nie wypaliła.Spróbujcie z czym innym tu nie wyszło. Szczekanie na forum też nie pomoże.
ale członkowie spółdzielni są za tym,aby ten chodnik powstał panie mirek24
Może trzeba poszperać w szafach i okaże się, że zgoda była (jak nie wnoszę zastrzeżeń to znaczy, że się zgadzam)
Może zapoznajcie się z prawem Spółdzielczym dopiero rozdajcie grunty Spółdzielców.
Do 09.26 Zarówno Zarząd jak i RN również nie wyobrażają sobie aby nie było tego chodnika. Był chodnik i musi być ale trzeba woli porozumienia a nie wchodzenie w cudze. Nie słychać słowa przepraszam wobec mieszkańców Ostrowca i naszej Spółdzielni. Zawinili pracownicy Starostwa którzy nie dopełnili swoich obowiązków.
Do 10.48 SM na dzień dzisiejszy z tego co mi wiadomo nie została nawet powiadomiona o inwestycji oraz o tym że wszelkie koszty utrzymania bubla będą ponosić mieszkańcy. Ok. 0,5 km. będziemy odśnieżać,sprzątać i wypłacać odszkodowania za wypadki na tym chodniku.Są to dziesiątki tyś. zł. za decyzje nie mające nic wspólnego z interesem mieszkańców.
Całkiem ładny a nie żaden bubel, może tak inne chodniki na osiedlu poprawić.
Bubel prawny, prawny, chodnik rzeczywiście był ładny. Niestety prawo jest przed logiką. Ubolewam z powodu rozbiórki ale w to miejsce powinni pobudować nowy ale z własnej kasy Ci co zawinił. Nie ma uproś.
Do czerwca niedaleko. Tym razem musi się udać odwołać Mirka bo się widać chłop zasiedział na tym stanowisku.
Zasiedział się gościu z 13:54 przed kompem. To jest chyba w jego rozumieniu taki folklor New pulic management.
Ostrowiec potrzebuje we władzach również tych, na poziomie spółdzielni mieszkaniowej mądrych, rozważnych ludzi oraz spokoju.
Kto panu dał mandat na niszczenie ludzkiej pracy i pieniędzy podatnika?
Jeśli chodnik jest potrzebny, a położono go w wyniku jakiegoś zaniedbania czy przeoczenia to należało porozumieć się przed jego rozebraniem, a nie krzyczeć i zakładać wątek na forum. To jest zachowanie na miarę rozhisteryzowanego chłopca, z ta różnicą, że bardzo wyrachowane.
Jeśli ponownie chodnik zostanie położony, Pan z własnej kieszeni powinien za niego zapłacić.
Niech pan nie dokłada złej sławy temu miastu.
Do naczelnego Krzykacza Spółdzielni Krzemionki:
"Nie słychać słowa przepraszam wobec mieszkańców Ostrowca i naszej Spółdzielni." - wyjątkowe oszołomstwo!!!
Ja nie oczekuję słowa przepraszam od Pana Starosty za to, że położył dla mnie i innych mieszkańców chodnik, bo nie jestem głupcem. Nie życzę też sobie, aby ten jegomość z 12:29 czy z 06:07 itd występował w moim imieniu w charakterze jakiegokolwiek samozwańczego "obrońcy".
W Donbasie jest pole do działania dla tego Pana. Tam można dołączyć do speców od wywoływania konfliktów.
Czemu wszyscy czepiają się spółdzielni i Mirka że taki zły bo nie chce chodnika? Własność prywatna i prawo obowiązujące w kraju to święte rzeczy które powinny być przestrzegane. Tym bardziej przez urzędników. Czemu nikt ze starostwa nie przyzna się do błędu? Ich obowiązkiem jako inwestora było dopracować wszystko i uzgodnić z każdym właścicielem przed rozpoczęciem inwestycji. Pewnie wyglądało to tak że zrobimy a potem się zobaczy. My wam wybudujemy chodnik a wy nam zapłacicie od tego podatek jako właściciel, zapłacicie sobie ubezpieczenie i będziecie dbać o czystość. Czemu wszyscy przeciwnicy bubla piszą w imieniu innych?