Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Rozbiórka chodnika na 11 Listopada”.
                        • Odp.: Rozbiórka chodnika na 11 Listopada

No i słuszna uwaga dziękujemy za podpowiedź.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego sam sobie dziękujesz za podpowiedź? Serio chcesz 1 000 000zł od Powiatu zadośćuczynienia? W imię czego? Zemsty?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 111

Odp.: Rozbiórka chodnika na 11 Listopada

Chore. Nie dość, że budują, to jeszcze źle. Pawlak i Kargul to Pikuś przy tym. Żenada.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do 9;54 pani prezes nie ma o co wystepowac bo teren jest juz bez ulozonej kostki aMirek 24 niech teraz zrobi ten chodnik dla nas mieszkancow.Tymi swoimi zagrywkami tracisz ludzi,ktorzy cie popierali.I tak z tej twojej polityki nic ci nie wyjdzie.Czy gdyby robil to Urzad Miasta tez bys tak postapil?Jestem pewny na 100% ze nie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Odpowiem tak; taRN i Zarząd ma działać i pilnować interesu mieszkańców SM "Krzemionki". Jeżeli będzie chciał przyjechać Pan Prezydent RP

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

też musi nas powiadomić.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Każdemu działaniu społecznemu powinien towarzyszyć rozum i rozsądek. W tym przypadku tego zabrakło. Górę wziął interes partykularny pana Mirka_24, który chce zabłysnąć politycznie. Pan już zabłysnął w innym wątku i tego niczym nie da się zamazać, bo to jest pana prawdziwe oblicze.

Prawo powinno służyć ludziom, a nie przeciwko nim, bo wtedy traci ono sens. To była próbka umiejętności porozumiewania się ponad podziałami, ale w interesie społecznym. Zdana przez pana, panie mirku_24 na 2!!!

Niech pan więcej się nie ośmiesza i nie irytuje ludzi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 116

"Odpowiem tak; taRN i Zarząd ma działać i pilnować interesu mieszkańców SM "Krzemionki"."

Sorry, mirek24, wypowiadaj się za siebie. Moim interesem jest to, żeby był chodnik. Jestem mieszkańcem, ale jakoś mój interes jest rozbieżny od twojego. To nie tylko moje zdanie. Przejdź się po osiedlach i posłuchaj co mieszkańcy mają do powiedzenia na temat rozbiórki chodnika. Na forum dużo jest anonimowych, więc możesz wierzyć lub nie, dlatego najlepiej bezpośrednio pogadaj z ludźmi. Dla zarządu i RN to strzał w piętę albo w kolano. Nie jestem waszym przeciwnikiem, ale to działanie zdecydowanie jest na NIE.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Domyślam się że starostwo chciało uszczęśliwić SM na siłę. I mogło być tak że to my mieszkańcy w końcowym efekcie zapłacili byśmy za ten chodnik. My wam zrobimy chodnik a wy nam za niego zapłacicie w formie podatku, zapłacicie sobie ubezpieczenie i zadbacie o czystość. W każdej innej firmie osobo odpowiedzialna za coś takiego straciła by pracę a tu cisza. I jestem pewien że nikt niczego ze starostwa nie ustalał ze spółdzielnią.

Gość_mosze
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

16:40, łój, ale by się narobiło, jakby sprzątaczki miały te parę metrów piachem sypnąć albo zamieść. Ze wsi jestesta czy jak, że o miedzę walki bedzieta toczyć? To nie grunt przy prywatnym domku, ale teren spółdzielni, nas, mieszkańców, a po chodniku chodzą z różnych osiedli, z różnych ulic. To chodnik dla każdego. No, ale lepiej mieć tam klepisko.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przeczytajcie wątek

"Zmiana organizacji ruchu obok E Leclerc - dla mnie skandal"

Tutaj nie było Mirka. Chodnik to pikuś. Cała inwestycja to badźiewie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mirku, przeczytałem wszystkie posty z przytoczonego przez ciebie wątku. Wniosek jest taki, że organizacja ruchu jest teraz lepsza. Znowu Ci się hejt nie udał.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czytałeś bez zrozumienia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czytałem ze zrozumieniem, a nawet samodzielnie wyciągnąłem wnioski. Polecam!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 126

Czy interesem dla miesztsńców Krzemionek jest to że powiat zrobi im chodnik?Oczywiście że to lepiej dla mieszkańców.Na walnym zrobimy ci z tego jazdę Kaczmarczyk.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Cały czas robicie jazdę. Takie Wasze zbójeckie prawo. Tylko pamiętajcie, że cała ta przebudowa była na wariackich papierach, brońcie bezprawia i nieudaczników, pobudowano już bezprawnie maszt, który miał być słupem reklamowym a teraz Was truje emisją fal, może zaczną się liczyć z Nami, następny maszt też budują na kolonii Robotniczej, teraz to zaraz zaczną Wam demolować mieszkania, zakładając liczniki gazu bez Waszej zgody i podwyższać czynsze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Również byłbym ostrożny z legalizacją samowoli budowlanej. Zarząd postąpił słusznie i zgodnie z prawem.

Gość_budowlaniec
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Postapil dla swojego widzimisie i wyjdzie mu to na duzy minus.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234689 ... 14151617
Przejdź do strony nr
64 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -