Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Rozbiórka chodnika na 11 Listopada”.
                        • Odp.: Rozbiórka chodnika na 11 Listopada

No przebiera. Tyle mi może PIS zrobić co mi PO z PSL-em zrobiło. Ale wracając do tematu to przeczytałem w Ostrowieckiej rubrykę w dużej ramce kolorowej ozdobnej pt. "KITY MITY". O ile pamiętam to w części dotyczącej "KITY" napisali urzędnicy że chodnik będzie. Ze względu że panuje PIS składam Bóg Zapłać i Szczęść Boże tym którzy rozebrali i zbudują chodnik. Na razie idzie zima i chodnika ni ma i ciekawi mnie kto to bedzie odśnieżał i płacił odszkodowania za wypadki? Amen.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ludzie przez wieki chodzili po ziemi, a nie po chodniku i jakoś było. Tak samo można sobie złamać nogę czy rękę na jednym jak i drugim, nawet na tym drugim bardziej. Ty w dalszym ciągu szukasz dziury w całym.

Tok twojego myślenia przypomina mi mobbing lub po prostu kliniczni przypadek. Dużo zdrowia życze gościu z 06:24

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Po trawniczku pospacerujemy i po sprawie. nasz teren = nasz trawnik

Gość_antyPO
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 356

Odp.: Rozbiórka chodnika na 11 Listopada

Nie on pierwszy i ostatni. Zobacz co jest w mediach. Jadą równo.PiS do takich maluczkich nie dociera. A co mówi Korwin?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 141517
Przejdź do strony nr
64 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę