Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Rozbiórka chodnika na 11 Listopada

My, spółdzielcy, mieszkańcy osiedli SM Krzemionki panie mosze. W tym wypadku można było dojść do porozumienia co byłoby z pożytkiem dla mieszkańców. Można ale ktoś nie chciał i wiem nawet kto i dlaczego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 253

Odp.: Rozbiórka chodnika na 11 Listopada

14;12 masz racje w 100%.RN co wy na to?Ten m24 wystawia wam piekna laurke.Ten facet odpycha wam od siebie wyborcow.Czy o to wam chodzi zebyscie wczesniej zakonczyli kadencje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A co na to np. pan Dabek pan Czarnecki i pozostali z RN ? Glowki w piasek ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Rada Nadzorcza spełnia funkcje kontrolne i wytycza kierunki działań Zarządu. Jeżeli Zarząd nie zadbał by o dobro i majątek powierzony spotkały by go zarzuty Prokuratorskie i natychmiastowe odwołanie przez RN z pełnionych funkcji. Stanowisko RN jest jedno: Majątek mieszkańców jest w tej SM ŚWIĘTOŚCIĄ i nigdy nikt nie wyprowadzi nawet jednego centymetra gruntu z zasobów SM JEST TO Statutuwy obowiązek zarówno RN i Zarządubz czego na dzień dzisiejszy wywiązuje się wzorowo. Chodnik był Starostwa zrobił co chciało nie informując o tym nikogo i tam żale kierować proszę. My ze swojej strony zadbamy o to aby odśnieżanie sprzątanie i odszkodowania nie obciążały mieszkańców jak to sobie wykombinowało Starostwo.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To czego obnizyles czynsz pau u,ktorego wynajmujesz lokal?Czemu tu nie broniles naszych zlotowek.Mieszkancy chca miec chodnik i ty za nich nie decyduj bo kazdy oddal by po pare centymetow tego gruntu,ktore mu sie naleza aby miec chodnik.Jeszcze jedna rada wylecz sie z nienawisci do pana Starosty.Pisz tu na forum te banialuki a zaplate za to dostaniesz w czerwcu.Daje ci przyklad glosowalo np.za toba 60 osob a przeciw 80 jezeli odejdzie na druga strone od ciebie 20osob to ci zostanie 40 a przeciwnych bedzie 100 i wtedy ADIU PA PA.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do 10:01. Człowieku nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich mieszkańców. Pisz tylko w swoim. Prawo i własność prywatna to święta rzecz. Urzędnicy powinni przestrzegać prawa. Ciekawe jak cieniutko będzie śpiewał inwestor przed kamerami TV?

Gość_mosze
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mosze, jestem mieszkańcem i popieram gościa 10:01 w tym, co napisał. W czerwcu może się okazać że jest nas znacznie więcej niż Ci się wydaje. Sam głosowałem za Mirkiem ale skutecznie mnie mnie wyleczył z zaślepienia. Takiej buty i arogancji dawno nie widziałem. Zagłosuję przeciw temu człowiekowi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 261

To prawda że spółdzielnia krzemionki nasłała na powiat nadzór budowlany i starostwo musiało chodnik rozebrać.Teraz mieszkańcy nie mają szerokiego chodnika.Kaczmarczyk dumny ze swoich działań przeciwko mieszkańcom.Pogonimy tego szkodnika w czerwcu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy teraz spółdzielnia wybuduje chodnik w tym miejscu?Ja chcę chodnik,nie obchodzą mnie fobie Kaczmarczyka.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czemu spółdzielnia ma budować? Czemu maja na to iść pieniądze spółdzielców? Co prawda sam chcę aby ten chodnik tam był, ale skoro już był, to można było sprawę załatwić w inny sposób, zamiast awantury robić i chodnik rozbierać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 263

cyt;"starostwo musiało chodnik rozebrać". Prawda rozebrało i zbuduje nie wiem ile razy będzie rozbierać i budować ale to ich teren i ich chodnik mnie nic do tego. Co do czerwca? Poczekamy zobaczymy.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kaczmarczyk dlaczego nasłaliście nadzór budowlany na starostwo by doprowadzić do rozebrania chodnika?Przez twoje działania my nie mamy chodnika.przebieraj się natychmiast i układaj chodnik.Bo to my mieszkańcy z naszych czynszów płacimy twoją olbrzymią pensję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ile jeszcze przeciw spółdzielcom spraw musi zrobić Kaczmarczyk żeby ludzie go odwołali?Czy to już wystarczy?Czy znowu ma zlikwidować jakiś chodnik.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 266

Nie mogę wybudować chodnika na terenie Starostwa. Nawet prawo nie pozwala na zapytanie czy mogę wejść w czyje bo bym się ośmieszył. Tu władne decyzji o rozbiurce i budowie jest Starostwo i sztab ludzi tam siedzący za olbrzymie pensje o których my mieszkańcy możemy tylko pomażyć.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Co to jest rozbiurka? Czy osoba pełniąca twoje funkcje może być analfabetą ortograficznym? Jak komicznie muszą wyglądać redagowane przez ciebie oficjalne pisma do różnych instytucji, gdy taka powaga sytuacji, a tu np. "rozbiurka" w tekście.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czytaj ze zrozumieniem i będziesz wtedy wiedział że "ó" czy "u" nie rozebrało chodnika. Rozebrał Starosta i powinien go odbudować.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No i tu jest właśnie problem kiedy urzędnik skupia się na ortografii a nie na miedzy. Szok toż to "óligator" za pewne rozebrał to cudo bo jak czytam to nikt ze Starostwa do bubla przyznać się nie chce. A mówiłem uważajmy na imigrantów. Dziś chodnik jutro wezmą się za bloki. Łaciata Polska tego nie zrobiła. Na pewno imigrant "óligator".

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mirek ciekawe co osoba odpowiedzialna za to wszystko wystęka przed kamerami TV ogólnopolskiej? I ciekawe co odpowie jak przypadkiem padnie pytanie o zatrudnienie żony?

Gość_mosze
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 101113151617
Przejdź do strony nr
64 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -