dlaczego rozbierają chodnik na 11Listopada od strony sklepików? kto za to odpowiada? a może ułożyli kostkę na LEWĄ strone????a może wymieniać będą podłożę?DZIWNE TO ''ZJAWISKO"
Czyżby ktoś nie zauważył, że tam jest remont? Jak chodnik krzywy to źle, jak naprawiają jeszcze gorzej... Ludzie kiedy wy się zaczniecie leczyć u psychiatrów?
Prezes Kaczmarczyk najprawdopodobniej w godzinach pracy pisze na forum .Czy nie powinien w tym czasie pracować?Czy ma to w obowiązkach?My płacimy mu ciężką kasę to niech pracuje.Jaką karę poniósł za to że przebywał nietrzeźwy w pracy?Każdego z nas by za to zwolniono.
Tylko na szkalowaniu się zna. Właśnie nie wiem, kto zapewnia mu tą nietykalność. Nic nie robi, przepraszam- pisze, fakt, że głupoty,ale zmęczył sobie paluszki i tylko za to bierze dużą kasę.
"Odpowiem tak; taRN i Zarząd ma działać i pilnować interesu mieszkańców SM "Krzemionki"."
Sorry, mirek24, wypowiadaj się za siebie. Moim interesem jest to, żeby był chodnik. Jestem mieszkańcem, ale jakoś mój interes jest rozbieżny od twojego. To nie tylko moje zdanie. Przejdź się po osiedlach i posłuchaj co mieszkańcy mają do powiedzenia na temat rozbiórki chodnika. Na forum dużo jest anonimowych, więc możesz wierzyć lub nie, dlatego najlepiej bezpośrednio pogadaj z ludźmi. Dla zarządu i RN to strzał w piętę albo w kolano. Nie jestem waszym przeciwnikiem, ale to działanie zdecydowanie jest na NIE.
przecież Mirek24 nikomu nie kazał rozbierac chodnika!kto się wtargnął bez pozwolenia i zajął teren Spółdzielni to niech sie w koncu PRZYZNA! przecież ktos spartaczył robotę i ten ktoś powinien tu własnie się wypowiedzieć dlaczego tak się stało!!! czyja jest w koncu wina? Przeciwnicy! jestescie smieszni i beznadziejni w swoich GŁUPICH wypowiedziach!
Ba! Pójdę dalej - to sprawa dla PROKURATORA GENERALNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ABW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I PAPIEŻĄ FRANCISZKA . AMEN
Pojebało was jest droga nowa i finito nie pasuje nie dymaj tam tedy nadrabiaj kilometry jak nie potrafisz chodzić jeździć po nowym.