Co raz więcej rowerów coś niesamowitego a co będzie gdy benzin będzie po 7 złotych albo po 9 złotyszy ?
Raczej zdrowy tryb zycia niz ceny paliwa o tym decyduja. Ucza sie ludziska aktywnego wypoczynku na swiezym powietrzu i to czesto rodzinnego zamiast gnusnienia w puszce, jak sardynki. Wczorajszy rekord to 6 osobowa rodzinka 2+4 pomykajaca na rowerkach.
Swietny widok:). Rowerow wiecej... ok :) ale te 9 zlotyszy... hehe
siodelko Ci sie nie wbijalo w d.... :D zart ja tez musze zakupic rowerek i posmigac z moim skarbem :D Pismen !!!!! ogarnij te potluczone butelki na koszarach nie mam jak biegac ;/ badz czlowiekiem :<
wlasnie mialam o tym pisac wczoraj tez zauwazylam jak duzo rowerzystow jezdzi wchodzi w krew ostrowczanom jezdze juz bardzo dlugo i zauwazylam jak z roku na rok zwieksza sie liczba osob ale w tym to cos pieknego:) ja jezdze bo bardzo lubie wrecz wypoczywam i przy okazji spalam kalorie na rowerze. mysle ze inni tez maja taki powod pozdrawiam jezdzacych az milo mijac sie na sciezkach z taka liczba osob! a do prezydenta prosba o poprawienie i zwiekszenie liczby sciezek bo do przyszlego roku rowerzysci opanuja oc:)
@Pajaczek - petycje o posprzatanie to kieruj do ZUMu, w te rejony ostatnio nie zagladam, teren dla milosnikow trunkow i innych rozrywek.