Proszę o opinie dotyczące odpowiedniego rowerka dla 3-latki, jaki rozmiar kół jest najlepszy i może jakaś konkretna marka. Na wiosnę chcę kupić rowerek , który posłuży chociaż 2-3lata. Chciałabym, aby bym solidny.
kupilismy kiedys uzywany 3kolowy firmy ketler sprawdzal sie perfekcyjnie :) teraz to bym sie zastanowil czy nie wziac od razu takiego bez pedalow tak zeby dziecko szybko nauczylo lapac sie rownowage pozdr
Polecił bym coś taniego marka nie zawsze idzie w parze z jakością ale cena tak. Koła oczywiście 16 cali i dodatkowo kółka podporowe.Taki rowerek można kupić w cenie ok 200 zł,na pewno niedługo pojawia się w eklerku .Kupowałem taki na wiosnę 2013 roku były w promocji niecałe 200 zł .
Dziękuję za opinię, a ja do tej chwili byłam przekonana, że najlepsze będą koła o rozmiarze 14... jaka jest różnica? córcia jest małą ok 96 cm, rowerkiem "16" jeżdżą wyższe dzieci i nie chcę żeby się nie zniechęciła jak sobie nie poradzi ale teraz po tych opiniach, to już nie wiem który wybrać .... znacząca jest różnica między 14 a 16?