Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Rower górski do 2000 zł

Ilość postów: 5 | Odsłon: 1421 | Najnowszy post
  • Rower górski do 2000 zł

witam ,może ktos pomoże ,doradzi w zakupie rowerka górskiego?na ten cel mam 2000zł ,ogólnie podobaja mi się rowery firmy giant ,na co mam patrzec kupując rower?na co zwrócić szczególna uwage?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Rower górski do 2000 zł

polecam allegro tam kupisz używany ale w bardzo dobrym stanie rower za 2000 który jako nowy kosztował ponad 3000 czyli hydrauliczne hamulce i wysokiej klasy amortyzator giant oczywiście porządny sprzęt ale są też fajne scotty hibike lub mniej znane focus czy connondale

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Rower górski do 2000 zł

np taki scott

http://allegro.pl/rower-firmy-scott-aspect-10-rama-l-i2567782225.html

polecam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Rower górski do 2000 zł

Szkoda, że w Polsce dla osoby która jest "neidzielnym rowerzysta" Merida, Kross czy Giant to najlepsze rowery. Na MTB sie nie znam, bo jeżdzę na szosie, ale fajnie by było, gdybyś podał wiek i przeznaczenie roweru. Pytam o przeznaczenie, bo niestety w polsce rowery górskie MTB są bardziej popularne do jazdy w mieście niż do jazdy po lesie czy bezdrożach gdzie jest ich "środowisko naturalne". Jako szosowiec czuje niesmak gdy widze osoby, które kupiły rowery MTB na jak najszerszych oponach,rama z 2 amortyzatorami i jeżdżą po asfalcie, a bezdroża rowery te widziały tylko na zdjęciu. Zarejestruj się na jakimś pożądnym forum MTB jeżeli masz zamiar jeździć po bezdrożach. Tam dowiesz sie wszystkiego i ktoś pomoże wybrać ci rower.

Gość_szu
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Rower górski do 2000 zł

zależy do czego ci ten rower,do jazdy po utwardzonych drogach,piaszczystych,częste wypady do lasu,czy dalsze trasy po w miare utwardzonej nawierzchni,ja widziałem kiedyś w lesie kilka osób na rowerach typowo szosowych uśmiałem się troche bo kto takim rowerem pcha się do lasu,więc wybór rowerka zależy od upodobań,jeden lubi asfalt drugi polne i leśne drogi.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -