Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Rosochy

Ilość postów: 58 | Odsłon: 3798 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: Rosochy

Owszem jest bałagan często butelki fruwają po osiedlu, ale są tez ludzie, którzy wyrzucają śmieci do kosza zamiast do śmietnika. Choć śmietnik blisko. A co do wpisu że niby ten gośc ma sprzątać. To chyba nieporozumienie.Dlaczego? Ma płacić, bo inni nie szanują swojej pracy ( byle jakośc). A tak w ogóle to reagujmy na tych koszowych śmieciarzy, bo to nie może tak być.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Przecież to Cham Burg, więc czego się spodziewać, całe życie wychodek za stodołą, a teraz bulwersują śmiecie porozrzucane przez ... no właśnie przez kogo???? Przyjeżdżają z innych osiedli i rozrzucają??? Ogarnij się narodzie!!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

21:56 NIE MASZ RACJI. Nie ma gdzie tych śmieci dziś wyrzucić a butelki wiatr rozniósł. I to nie dziś a już w czwartek nie było gdzie plastiku wynieść. Dlaczego mam płacić za wywóz śmieci, skoro nie wywożą?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Rosochy

13.13 ćwoku naucz się czytać baranie. Te przeczytaj i zrozum co napisane i dopiero dupe otwieraj. Co za patol.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Czepiacie się os rosochy ale jest gorszy syf na ul gurzystej kamienica nr 3 i na rogu 13 na klatkach jest taki syf lepiej nie mówić idźcie i zobaczcie jak nie wierzycie

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

a kto te butelki wyrzuca?a kto brudzi pod blokiem jak nie ludzie?siedzi taki DEBIL na ławce i pije cos z butelki i koło niego jest kosz!!!!!! nie wrzuci ten pojemnik do kosza tylko wrzuci obok niego Sam byłem swiadkiem jak to jest w tej naszej kochanej polsce i w ostrowcu!!!!! Wychodzą z psami i NIKT niema żadnej reklamówki na odchody Ale zdumiona pani która jest nauczycielką w szkole i prowadzi takie duże[BYDLE] na smyczy i zrobi pół wiadra [KUPY]to już tego nie sprzatnie Bo Jej wykształcenie nie pozwala!!!!! a i raczki by sobie mogła pobrudzic???to widac codziennie jak ludzie wykształceni ,mgr,dbają o swoje chodniki i czystosc która zależy WYŁACZNIE OD NAS OD LUDZI I LOKATORÓW NASZYCH OSIEDLI!!!!!!!!BRAK SŁÓW DLA BRUDASÓW A CHCECIE MIEC CZYSTO???? NAJPIERW ŻADAJCIE OD SIEBIE CZYSTOSCI I może to i inni zobaczą i pójdą za waszym przykładem!

Gość_gosc rosoch
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ten kto wypije, co za głupie pytanie? Szkoda tylko, że nie ma gdzie wyrzucić bo kontenery od killku dni pełniutnie aż butelki wypadają i wiatr je nosi. Fakt, że po psie powinno się sprzątać a le też powinny być pojemniki. Jak ich nie ma to co wymagać? Ja idę z psem koło lasu ale nie planuję sprzątać dopóki nie będę miała gdzie wyrzucić.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Patologia mówisz o Rosochach tak. Zapraszam na Słonko tu to jest syf, w dzień wszystko jest wyrzucane przez balkon, resztki jedzenia, butelki, puszki, kwiatki itd itp.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Za takie zachowania 22:12 powinni karać, ale jak SM mają osiedla głęboko jak u mnie na Rosochach to "ludzie" gorsze niż świnie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

szczurow nie ma, jest ok. Trutka sie nie przeterminowala. Nie wiem co ci fruwa i gdzie , ale moze majtki ci zwialo z balkonu. W New York'u nie bylas, tam to pelno smieci na ulicach!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie, no... Ostrowiec z Nowym Jorkiem porównywać Hahaha. Walka w spółdzielni między różnymi frakcjami od koryta i poza spółkami i kasa nic ich nie interesuje. Spółdzielnia Krzemionki powinna się wstydzić.

Gość_Sebastian
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak można nie sprzątać po swoim psie ? Trzeba być burakiem. Byłam w innym mieście i widziałam jak ludzie po swoich psach sprzątają a na ulicach były takie torebki papierowe przeznaczone do tego.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Eee tam,spoko jest,mi sie tam podobo A krzemionki to jest super,wystarczy popytać normalnych..i tyle

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kobitki na ławce przeszkadzają, a wrzeszczace dziecka to nie

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

sami robicie ten syf, taka prawda....dlaczego śmierdzi moczem po śmietnikach? sprzątaczki tam sie załatwiają czy wy? dlaczego pełno śmieci koło śmietnika? od jednego kontenera do drugiego jakieś 20 metrów, jak widzę, że jeden jest pełny to idę do drugiego wyrzucić te śmieci a nie zostawiam pod śmietnikiem bo potem właśnie fruwają. Sprzątaczki to są od zamiatania ulic, chodnikow, opróżniania koszy przy blokach, tyle. A nie od tego, żeby syf po was sprzatać, bo zachować się nie potraficie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Te dzieci nie obgadują, nie patrzą jak jesteś ubrany, powiedzą dzień dobry i biegną się bawić. Kobitki kupują pieski aby była wymówka, że muszą siedzieć i mamy monitoring osiedlowy. Ja wolę bawiące się, żywe dzieciaki a nie warzywka trzymane pod kloszem i nie przeszkadzają normalnym ludziom w niczym. Przeszkadzają mi osobiście plotuchy co nic cały dzień nie robią. Te psie odchody mniej. Każdy był kiedyś dzieckiem. Mnie też rodzice nie kneblowali, ale na szczęście nie mieszkałam w takim miejscu, gdzie wszystkim przeszkadza wszystko bo ma nadmiar czasu.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

10.35 piąteczka, oczywiście, że spoko. Tym się nie podoba, co to jak się tylko obudzą już są wQr...ni, że się obudzili, no i dalej szukać jakiegoś wroga....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Co sie dziwic, rosochy to wiocha

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -