kupiłem trochę przymałym tesco i w galeria. Jakość ta sama. Ale odradzam do okien dachowych. Porażka. Na szczęście kupiłem tylko jedną na próbę (260 zł 78x160) .
Reszta to oryginalne fakro, 100 droższa sztuka ale warto.
Koło małego Tesco. Jak wybierzesz wymyślny wzór tkaniny, to niestety i terminny dłuższe. Poczekałam trochę dłużej, ale ogólnie jestem zadowolona, bo mam co chciałam.
Jestem ciekawy a co sądzicie o sklepie z roletami na galerii? ceny,obsługa,terminy,wybór tkanin,jakość. mam cały dom do roboty,musze dobrze wybrać
nie polecam rolet z galerii. Słaba jakość -nie jestem zadowolona w wykonania
ja też polecam ekipę z galerii ci sami co na targu - spoko kolesie robili mi rolety w całym mieszkaniu(ja galeria) i u rodziców w domu( mama targ) - polecam ten młodszy na pomiarach podpowie, doradzi i .... - montaż to rewelacja - goście z niesamowitym poczuciem humoru. - pozdro. Kasia Słonko
na targu tylko nie od tego z DENKOWA bo będziesz miał problemy, ja się pomyliłem i zamówiłem. On nie ma na TESCO. Znajomi zamawiali u tego drugiego i są zadowoleni nie to co ja. Najlepiej to zadzwonić, z tego co widziałem to wiszą ulotki przy stoisku w Galerii i nie będziesz mieć problemu jak ja.
ja polecam obok tesco, zepsulo sie podnoszenie po chyba pół roku gość przyjechał naprawił za darmo
ale zepsuło się po pół roku użytkowania czy po pół roku od zgłoszenia dopiero do Ciebie dotarł naprawić?