mały sklepik na rogu siennieńskiej i jana pawła 2 przystępne ceny duży wybór i robią na wymiar
oknonrama obeszlam cale miasto bardzo duzy wybor i naprawde ceny w sam raz na nasze kieszenie .
Mnie też skusiły te "przystępne" ceny i teraz mam za swoje. Amatorka to i tak za duży komplement dla tego "zakładu". Paragonu nie ujrzałam, a jak się w końcu doczekałam na montaż (po wielokrotnych telefonach po upłynięciu terminu umowy), to teraz na reklamacje czekam od pół roku, bo okazało się że nie działają. Do tego facet bezczelny (to też raczej komplement- bo inne słowa przychodzą mi na myśl żeby opisać właściciela)
Od dwóch lat mam rolety kupione w firmie Fort i jestem z nich zadowolona. Dobry materiał- nie płowieje na słońcu. Kilka tygodni temu zamawialiśmy dla mojej mamy do mieszkania więc wiem, że firma już nie ma biura na Iłżeckiej, ponieważ działają w większych miastach ale wystarczy zadzwonić i umówić się na wycenę. Zainteresowanym podaję numer telefonu 608514567.
Zapraszam do skorzystania z naszych usług, oferujemy konkurencyjne ceny i profesjonalną obsługę.
Polecam www.allegro.pl Korzystałem,tanio i bardzo szybko a montaż dosłownie "bułka z masłem" Polecam!
http://allegro.pl/kurier0zl-roleta-w-kasecie-z-prowadnicami-rolety-i3426277780.html
OknoRama- Sienkiewicza 10, Pan Marcin pomoze wybrać:) ceny dość korzystne, polecam
A mi potrzeba rolety szerokość 2.30 i byłam w castoramie i takiej na sklepie nie mają