Drodzy Forumowicze, czy ktoś z Was może udzielić mi porady gdzie w Ostrowcu można kupić rolety dobrej jakości???? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam:)
w galerii Ostrowiec też jest stoisko tam gdzie kiedyś była kawiarenka internetowa:)
Również polecam gościa z bazaru. Robił u mnie w domu. Solidnie i w dobrych pieniądzach. Potem robił jeszcze u mojej babci rolety i też jest zadowolona. Jak pamiętam to ma stoisko między spożywką, a rybnym (bo nie wiem czy o tego samego gościa chodziło osobie z 18:16).
Na wprost kiosku ruchu obok Starostwa. Firma się nazywa Fort. Naprawdę dobrej jakości rolety. Brałam razem z oknami i jestem zadowolona z jednych i drugich. Do tego miły Pan, który potrafi doradzić a to rzadkość wśród ostrowieckich przedsiębiorców.
potrzebuje tel do pana robiącego rolety ,mającego stoisko na targowicy może ktoś ma to pisać dzięki
Mam silniki el do rolet zewnetrznych jak ktoś chce , używane ale w pełni sprawne
z demontażu , kilkanaści sztuk- niemieckiej firmy elero tanio odstąpię jak ktos chce automatyczne zwijanie rolet , sterowanie itp zamiast ręcznego podnoszenia