Ja nie jestem młodzieniaszkiem, ale jestem nieźle wykształcony, prowadziłem wiele prywatnych działalności i nadal mógłbym tu prowadzić, ale wykonywać różne usługi, też trzeba mieć dla kogo. Ludzie tak zbiednieli, że pracować za minimalne stawki aby tylko pracować i wegetować to bez sensu. Jednego tylko żałuję, że za wyjątkiem rosyjskiego to nie znam innych języków. Mam jednak nadzieję, że sobie poradzę.
Skoro jest tak jak piszecie to znaczy, ze grono "oszustow" wzrasta, bo w statystykach dalej figuruja jako bezrobotni a w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej.
figurowali, już ich wykreślili, ale ciebie ten wątek nie dotyczy, więc się nie wypowiadaj
W ktorym miejscu?
Milej pracy Cenzorkowie. Moze byc za granica
Pismen, Ciebie będę kasował zawsze i wszędzie bo głupoty wypisujesz!
"wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" dużo racji, ale tu nie ma żadnej przyszłości i szacunku dla ludzi którzy ten kraj budowali, budują i chcą budować. Biedę mniejszą lub większą można jakoś znieść, ale z brakiem szacunku, gorzej jest się pogodzić.
Dziwne ,że do tej pory Pismen nie wtrącił swoich trzech groszy.
Macie racje,wyjezdzajcie,ja wyjechalem 9 lat temu i nie zaluje,powodzenia.
A pamietam jak dziś gdy ten ryży bandyta w 2007 roku zapowiadał jak to Polacy będą wracać do Polski po ciemnej nocy rządów PiS.
Głosujcie na jedynie słuszną partię mądrale. By żyło sie lepiej.
ryży wracać miał na myśli w cudzysłowiu
i robią wszystko abyśmy wyjechali, a później zwozili euraczki które to państwo utrzymują przy życiu. Gdyby Polacy nie dorabiali za granicą już dawno to państwo było by bankrutem
Obalic to sobie mozecie na poczatek ... flaszeczke.
Biedny Baranku (Bozy) ucz sie budowac a nie narzekac.
Zmiana Konstytucji to 2/3 głosów proszę baranów