Ile osób wyjedzie w tym roku z Ostrowca Świętokrzyskiego "za chlebem" ?
sporo zaryzykuje ale władza sie ucieszy zmniejszy sie bezrobocie heheh triumfowac bedą i cieszyć się . Jakie perspektywy mają młodzi ludzie chcący założyć rodzinę??Mało kto decyduje się na dziecko bo znowu praca utrata niekiedy i kasa wkoło to samo
czemu interesujesz się władzą ? oni się Tobą nie interesują, no chyba, że przed wyborami !
bo taka prawda//oni interesują się swoimi interesami//
Oni chcą żebyśmy wyjechali.
i robią wszystko abyśmy wyjechali, a później zwozili euraczki które to państwo utrzymują przy życiu. Gdyby Polacy nie dorabiali za granicą już dawno to państwo było by bankrutem
myślę, że dużo. Sama też noszę się z takim zamiarem
swoje lata mam ale chyba nie mam wyjścia.
ja też mam swoje lata, ale też chyba podejmę to wyzwanie. Będę miał okazję sprawdzić się, co jestem wart, gdyż tutaj nie widzę żadnej przyszłości, a wegetować już mi się nie chce. Możliwe, że wyjeżdżając utworzę tam przyczółek dla swoich dzieci
gdybym miał mi kto pomóc w wyjeździe i załatwieniu pracy, już dawno by mnie tu nie było
Jeszcze prace mam, ale nie wiem jak długo, może nawet pare dni. Jak jej nie bedzie to dlugo sie nie bede zastanawiac nad wyjazdem ;/
jedźcie -tam czekają z otwartymi rękami
Pewnie, że pojadę. Już nie mogę doczekać wiosny. Jadę jak co roku do pielęgnacji i zbioru truskawek. Tam zarobię tyle, że na cały rok wystarczy, aby tu przewegetować. szkoda, że nie mam jeszcze jednych takich trzech miesięcy w roku, to mogła bym o sobie powiedzieć, że się dorabiam
Milena,gdzie załatwiłaś tę pracę?Ja jestem zmuszona zostawić synka z mamą i jechać na kilka miesięcy,tu nie ma pracy ani nie ma z czego żyć.Jednak sama w ciemno boję się ryzykować poprzez agencje z internetu,nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.Jeżeli to tajemnica no to ok,rozumiem.Pozdrawiam
mam ją od lat, jest stała ekipa. Też czekam aż się coś zwolni, gdyż mam siostrę niepracująca. próbuj przez internet, ale nic nie płać.
Tak muszę zrobić,choć nie ukrywam,że boję się bardzo.Gdyby jeszcze z jakimiś innymi osobami mogła kontakt nawiązać,to w grupie byłoby raźniej,samej strach paraliżuje,ale chyba nie ma wyjścia :/
podaj do siebie numer telefonu