I jak co miesiąc to samo pytanie!!!!!!!!!!!!!!Wypłacą Ci spokojnie nie masz nic do roboty tylko zaśmiecać tym forum zadzwoń se do MOPSU albo weź się za robotę i nie myśl o tym nie musisz stać w kolejce przyjdą jak co miesiąc na konto.
weź się za robotę a nie na "drapane liczyć"
Czlowieku(23:48)ogarnij się
Co ma praca do rodzinnego?Pracuje (stawki są jakie są więc nie przekraczam progu) i należy mi się rodzinne a skoro się należy to biorę .....Proste chyba
na 100% wypłacać będą od czwartku 25.04
do gościa z 9,27 : uważasz że pytanie kiedy będzie rodzinne jest zaśmiecaniem forum? Przecież to jest bardzo istotna informacja. Ale ciebie zapewne interesują inne wątki, jak np. "jak mu wleść do łóżka" albo "ile razy zdradziłyście". Tam jest jakaś adrenalinka NIE? A tu masz, jakaś biedulka pyta o rodzinne.
Według ciebie lepiej poplotkować o tej sąsiadce co lata bez majtek
To ja piszę ta z 9.27 Gościu 13,33 źle mnie oceniłaś mnie takie ludzie kto z kim,jak i gdzie nie interesują mnie interesuję co innego jak bym Ci napisała co i jak sobie radzę w dzisiejszych czasach to byś mnie w oczy parsknęła i drwinami obsmarowała na tym forum bo lepiej siedzieć w domu czekać,narzekać i pretensje mieć do wszystkich. Wszystkie te bidulki co już się nie mogą doczekać rodzinnego jak co miesiąc weście się za robotę.
17;55 wiesz ile jest tego rodzinnego? ok 70 zł zanim napiszesz coś tak durnego zastanów sie złośliwa istoto. Są rodziny tak biedne , że czekają na tą jałmużne jak na zbawienie. Coraz więcej znieczulicy i podłości ludzkiej nawet anonimowo
No to co chciała byś żyć z rodzinnego siedzieć w domku i brać kase bo masz dzieci,a bieda jest z próżniactwa znam takie wszystko im się należy,a nic z siebie, narzekają na wszystko jak jest źle i to mają ....ja też mam dzieci,ale żeby nie być biedna jestem kreatywna myślę pozytywnie o przyszłości,a czym się zajmuję nie napiszę bo biedni nie chcą wyjść z biedy i uczciwie ze mną współpracować...
Istotnie można przeżyć w luksusach za 70 zł . O tak , mam 2 dzieci i mam aż 150 zł . Po prostu żyje ponad stan.