Z tej okazji Bolek razem z generałami LWP będą świętować w willi MSW w Chylicach, tak jak wtedy. Popija zdrowo.
w stanie wojennym dostaliśmy paczkę żywnościową z NRD, pamiętam bardzo smaczne kakao było w tej paczce, u nas takiego nie było.
fakt - kot i pierzyna to dla tchórza idealna sprawa
Tak jak dla pani najstarszego zawodu świata towarzystwo Ubeków i SBekow. Można nieźle popić, a jeszcze dadzą w totolotka wygrać.
Lepiej spać niż donosić,ale wiadomo że gorszy sort donoszenie ma we krwi.
Pewnie założyciel wątku też wtedy nie spał bo trzeba było internować wrogów klasowych.Bo tylko taki typek takiego pokroju. może założyć tak debilny wątek.
Ciekawy artykuł w tym temacie można przeczytać w dzisiejszym Echo Dnia. Piszą tam o dzielnych pracownikach ostrowieckiej Huty, którzy zorganizowali strajk. Wiecie o kogo chodzi i jak się oni dzisiaj mają?
Chciałem obejrzeć Teleranek ale nie było komuszku.
Większość z was nawet nie pamięta tego dnia Dupki nie róbcie sobie szyderstwa ze stanu wojennego gro Polaków przeszło go bardzo boleśnie niektórzy stracili życie nawet z braku dojazdu karetki,nie mówiąc o tych którzy zostali internowani,czy podjęli strajk w hucie. Tylko Tumany i byli funkcjonariusze ówczesnego systemu tak się zachowują i postępują.
Ten z 10:59 pewnie jeździł od domu do domu zamykając opozycjonistów.
strajkowałeś i teleranka nie oglądałeś, w tym czasie ptaszki nawet o tobie nie ćwierkały.
Nazywasz mnie "baranem" tylko dlatego, że spytałem? Bardzo wielu ludzi w całej Polsce strajkowało po nocach, ale Ty jesteś pierwszym, który uważa, że z tego powodu ma prawo ubliżać ludziom. Strasznie to niskie, jak się zachowujesz.