Na zmiany pogody odczuwam targające łamania w kosciach nóg mam 26 lat, czy to reumatyzm?
mam 21 lat i zdiagnozowane RZS, też się łudziłam długo że to niemożliwe... idź do lekarza
Ja mam tak od dzieciństwa,a lekarze strzelają uśmieszki bo jak ktoś młody to już nie ma prawa by chorował na to. Nie idz do osmalowej bo ci powie ,że może Ci się w głowie coś porobiło i Cię boli jak mi .
Jeśli możesz to napisz kto Ci zdiagnozował rzs? Chętnie się udam do tego lekarza.
Ja 27 lat a już kilka lat jade na NLPZ, nie chorują tylko starzy
imbir, imbir i jeszcze raz imbir + olej lniany Budwingowy. Imbir do picia i do smarowania. Ma silne właściwości przeciwzapalne!!!
Bardzo możliwe, mam koleżankę z takim samym problemem. Od dzieciństwa wychodziła się po lekarzach i tylko rozkładali ręce, parę lat temu spotkała krewnych ojca od strony jakiejś prababki i okazało się że to u nich genetyczne.
Ja również chorowałam w dzieciństwie,jeżdziłam do lekarza do Kielc,nie pamiętam nazwiska, brałam też przez lata zastrzyki,teraz jest lepiej ale zmiany pogody dają znać,a jestem troszkę po 30,choruję w zasadzie od ok,14 r,ż,problemy zaczęły się w wieku dorastania, przy szybkim wzroście ciała,