Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Reumatyzm w wieku 26 lat?

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1255 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Reumatyzm w wieku 26 lat?”.
  • Reumatyzm w wieku 26 lat?

Na zmiany pogody odczuwam targające łamania w kosciach nóg mam 26 lat, czy to reumatyzm?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Reumatyzm w wieku 26 lat?

mam 21 lat i zdiagnozowane RZS, też się łudziłam długo że to niemożliwe... idź do lekarza

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja mam tak od dzieciństwa,a lekarze strzelają uśmieszki bo jak ktoś młody to już nie ma prawa by chorował na to. Nie idz do osmalowej bo ci powie ,że może Ci się w głowie coś porobiło i Cię boli jak mi .

Gość_rz
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jeśli możesz to napisz kto Ci zdiagnozował rzs? Chętnie się udam do tego lekarza.

Gość_rz
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Reumatyzm w wieku 26 lat?

Ja 27 lat a już kilka lat jade na NLPZ, nie chorują tylko starzy

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

imbir, imbir i jeszcze raz imbir + olej lniany Budwingowy. Imbir do picia i do smarowania. Ma silne właściwości przeciwzapalne!!!

Gość_eska
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Bardzo możliwe, mam koleżankę z takim samym problemem. Od dzieciństwa wychodziła się po lekarzach i tylko rozkładali ręce, parę lat temu spotkała krewnych ojca od strony jakiejś prababki i okazało się że to u nich genetyczne.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja również chorowałam w dzieciństwie,jeżdziłam do lekarza do Kielc,nie pamiętam nazwiska, brałam też przez lata zastrzyki,teraz jest lepiej ale zmiany pogody dają znać,a jestem troszkę po 30,choruję w zasadzie od ok,14 r,ż,problemy zaczęły się w wieku dorastania, przy szybkim wzroście ciała,

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę