TAXI GROSIK- NIE JESTEM KONKURENCJĄ TYLKO KLIENTEM.OSTATNIO JECHAŁEM Z PANEM NR.370 PRZYJECHAŁ MŁODY CZŁOWIEK W POZYCJI LEŻĄCEJ SAMOCHODEM RENAULT . LEDWO ZMIEŚCILIŚMY SIĘ DO TEGO ,, POJAZDU,, NA ZWRÓCENIE UWAGI ,ŻE FOTELE NIE POWINNY BYĆ W TEJ POZYCJI ODRZEKŁ,ŻE JAK NIE PASUJE TO MOŻNA WYSIĄŚĆ.NA PEWNO JUŻ NIE SKORZYSTAM Z TEJ FIRMY.NIECH WOŻĄ RODZINĘ TYLKO MUSI BYĆ KRÓTKA.
jaki kolor tej taxi ? czy to zielonkowate reno laguna kombi ???
Zwrócimy na to uwagę. Dziękujemy za opinię.
Ot i cały Łostrowiec. Zachowanie poniżej normy.
Może człowiek miał zły humor, zmartwienie, kłopot. Miał się uśmiechać na siłę i po rękach całować? Nie wszystkim życie leci sielsko i radośnie, a człowiek jest tylko człowiekiem. Trochę wyrozumiałości,a nie robić aferę na całe miasto.
Ja go wcale nie usprawiedliwiam, ale nie znoszę takiego zachowania jak Twoje Kliencie.
gosc taki jest. dokladnie zielone kombi, juz nie raz wymusil przedemna pierwszenstwo, mysli ze mu wszystko wolno, do czasu
To jak ma zly dzien to niech sobie wolne wezmie. Ja tez mam taką pracę w której muszę byc mila wobec klientów. I mimo że i ja mam problemy to nie uwazam ze moj zly nastroj ma sie komukolwiek udzielać.
to gbór i cham jego auto czesto stoi na parkingu na staszica pod hutą
drogi kliencie ale w grosiku mają również vana 7 osobowego (wiem bo bo mnie wozi) to było sobie zamówić coś większego jak ci w osobówce mało miejsca a to nie chłopaka wina że ma w środku mało miejsca a pod hutą ta renówka ma inny nr boczny niż 370 to dwie różne taksówki.Dla mnie ten chłopak z 370 jest bardzo miły.
Zrób zdjęcie, nakręć film dokumentalny ;)
Trzeba było zamówić drugą taxi, a panu podziękować.
Często korzystam z Grosika i nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji, żeby któryś z Panów był nie miły, wręcz przeciwnie ..
Ludzie ale narzekać tylko potraficie.. trudno gościu jest jaki jest.. ale pomyślcie sobie jak komuś by było czytać o sobie na forum w tak małym mieście.. to forum to rodzi się wielki serwis plotkarski w którym każdy marudzi narzeka na każdego i wszystko.