Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Remont odcinka drogi nr 755 Ostrowiec Św. - Ćmielów

Ilość postów: 2 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Remont odcinka drogi nr 755 Ostrowiec Św. - Ćmielów”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Remont odcinka drogi nr 755 Ostrowiec Św. - Ćmielów

według mnie jako mieszkańca Ćmielowa obwodnica położona od strony południowej od miasta jest mało trafną inwestycją i w praktyce okaże się że mało kto z niej będzie korzystał. Po pierwsze dlaczego nie opłacalny: teren pofałdowany i praktycznie bez możliwości połączenia z miastem (jedynie ulica Opatowska i Jaskowska szer. max 5-6m), brak połączenia z nowo powstałą obwodnicą Ostrowca. Nie wiem kto wybrał tą stronę ale na pewno zrobił to źle, bo od strony północnej są płaskie łąki (teren trochę podmokły) ale po ul. Zamkowej widać że nasypowi i drodze nic się nie dzieje. Podsumowując lepiej byłoby wydać te pieniążki na remont drogi ostrowiec - ożarów bo na to samo wyjdzie a mamy 20km a nie nie co ponad 5km. Obwodnica jest potrzebna ale bardziej potrzebna jest droga ta co jest tylko z odwodnieniem, nową podbudową (choć bruk pod asfaltem w Ćmielowie jest w nadzwyczaj dobrym stanie), nową warstwą asfaltu i przede wszystkim poboczem asfaltowym, a nie żwirowym. Miejsca poza Ćmielowem jest sporo.

Gość_ja
    Zgłoś
    • Odp.: Remont odcinka drogi nr 755 Ostrowiec Św. - Ćmielów

Ty ,,ja" chciałes przez takie piekne łąki obwodnice ciągnąć,chyba cie porypało gnomie

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
W tym wątku znajduje się 1 post, który oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę