Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Remondis

Ilość postów: 12 | Odsłon: 1380 | Najnowszy post
  • Remondis

wygrali przetarg na wywóz śmieci i robia sobie jaja.Pojemników nie ma do tej pory.14 sierpnia mieli wywóz u mnie w pracy,n ie wywieźli , trzeba było dzwonić z ponagleniem.Dziś mieli u mnie prywatnie wywoz odpadów z ogrodu , nie zabrali. jutro trzeba będzie dzwonić znowu przypominać.Gdzie to zgłaszić , czy do Urzędu miasta???

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Remondis

Zgłoś to wyżej to tych którzy sprawują nadzór nad nimi lub napisz

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

na kablowce mowili ze beda pojemniki jak wygraja przetarg wygrali i nadal ich nie ma a my placimy

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

skoro nie macie pojemników, więc za na nie płacicie, opłata będzie naliczana wtedy jak pojemniki otrzymacie, a że płacicie opłatę śmieciową do urzędu miasta to jest to opłata za odbiór transport śmieci. nie mówcie więc że trzeba płacić za pojemniki!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

zgadza się póki co za pojemniki nie płacimy ale za to worki musimy kupować bo w coś te śmieci trzeba składać a worki te duże i grube tanie nie są, więc tak czy siak koszt ponosimy...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

w OSM płacimy za dzierżawę pojemników 3 gr za każdy metr mieszkania tyle że pojemników do dzierżawy nie ma....

Gość_mieszkaniec OSM
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Remondis

Ja tez pojemników na śmiecie nie mam,porażka,płacić trzeba tylko za co ????

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

tak to jest jak sie dyktuje warunki ludzie chca segregowac smiecie tylko w co maja je wkladsac

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

płaci się za to,że śmieci są odbierane,a że trzeba kupować worki, to nie żadna nowość,bo już od dawna posiadanie pojemników czy worków należy do nas samych,czyli właścicieli nieruchomości. nasze śmieci mają być przez nas spakowane i przez nas wystawione,płacimy za to, że firma je odbiera

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

gościu, wszystko zależy od tego jak jest podpisana umowa, w gminie bodzechów ludziska nie płaca dzierżawy za pojemniki bo im to ich wójt załatwił podpisując taką właśnie umowę...tak więc nie do końca masz rację

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę