Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Rekolekcje w Szewnie

Ilość postów: 3 | Odsłon: 946 | Najnowszy post
  • Rekolekcje w Szewnie

Byłam na rekolekcjach. To nie prawda, że dzieci z Szewny źle się zachowują a z Częstocic super. Było po prostu za ciasno, bo zgoniono wszystkie klasy . Powinno być oddzielnie dla I-III i IV-VI. A tak swją drogą to skąd gościu taki jesteś bystry, które to dzieci z Sz... a które z Cz.... O kulturze zachowania dzieci w kościele świadczy wychowanie przez rodziców. Jeśli rodzic nie chodzi z dzieckiem do kościoła to skąd ono ma wiedzieć jak się zachować. Nauczyciel ma go nauczyć zachowania w ciągu paru minut? To rodzice powinni iść na rekolekcje ze swoim dzieckiem, im też by się przydały. Z drugiej strony ważna jest atrakcyjność prowadzonych rekolekcji, dziś trzeba się wysilić jeśli chce się, żeby dzieci słuchały. Mam dzieci w szkole w Częstocicach bo tam mieszkam, nie wiem dlaczego tak chcecie zniszczyć szkołę w Szewnie. To jest wstrętne

Gość_mama
    Zgłoś
    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę