Szkoła podstawowa nr 5. Makabra jakas.w tamtym tygodniu były rekolekcje a teraz jedna z nauczycielek klasy trzeciej każe zostawać dzieciom dłużej w szkole żeby odrobił godziny które p.J.C. przepadły.
No i ?
Co Ty za głupoty opowiadasz ,też mam dziecko w tej szkole i nic takiego nie ma miejsca.
Głupot nie gadam bo wiem że klasa mojej córki zostaje dłużej zeby pani mogła sobie nadrobić program.
Makabra!
Ale widać,że to musi być bardzo ważny przedmiot ;)
To jakieś kpiny.do naczelnika z tym trzeba iść.
Oj mamusie a jak dzieciak zostanie to mu się stanie i wam tylko tyle że się więcej nauczy same uczycie dzieci nieróbstwa i zero dyscypliny jak je wychowacie tacy będą w przyszłości a z tego co widzę to same lenie z roszczeniami
Ja bym waliła prosto do tvn - u.
Najlepiej niech mamunia wali do Warszawyy pani minister edukacji wstydż się mamuniu chyba jaka mamunia takie wyrośnie chowanie?
17:02 piszesz niezrozumiale... Może Ty powinnaś wrócić do szkoły...
pierwsze słysze ze ktos cos kaze odrabiac za rekolekcje
Loj ojoj ale sie narobilo!!!!My tam nie raz zostawalismy w szkole i co z tego?fajnie bylo,wesoło i milo a ile razy na próby teatralne a ile na przygotowania do zawodów??i to w klasach 1-3 i żyjemy i milo powspominać tamte czasy.Drodzy rodzice pozwólcie dzieciom i nauczycielom pracować a będą efekty.Nie róbcie sztucznych problemów.Zreszta szacun dla nauczyciela ze poświęca dzieciaczkom tyle uwagi i czasu.A nie aby szybko i po łebkach.Brawo.
Tylko czemu w czasie przeznaczonym na naukę
były rekolekcje? Tego czasu nie szkoda? Zamiast się uczyć dzieciaki siedzą w kościele.
A po co jest religia w szkole powinna być w kościele a rekolekcje powinnybyć przymusowo po lekcjach lub w sobotę
Kolejna prowokacja. Nic takiego nie ma miejsca.
Żadna prowokacja, tak było
To jest tak jak rządzi ksiądz a nie szkoła.