Czy warto składać reklamację do Vectry o brak sygnału prze 5 dni? nie wiecie jak to rozpatrują
popieram chyba tak trzeba zrobic bo znowu cos sie dzieje z telewizja i internetem.
Złożyłem, oddali mi ponad 17 zł na konto bankowe.
oczywiście, że trzeba- wysłanie podania mailem nic nie kosztuje, a oni uwzględniają wszystkie.
Ja złożyłam reklamację zaraz po tej duzej awarii Vectry w całym O-cu i do tej pory nie odpowiedzieli. Czy komuś odpowiedzieli na reklamację składaną za pomocą ich formularza?
tak, mi odpowiedzieli, dostaliśmy zwrot, niewiele, ale zawsze coś:)
moja znajoma dostała już 23 zł)
powinni sami zwracac, a nie zeby skladac reklamacje cwaniaki!
ta mnie też odpowiedzieli za telewizję i internet 23 zł. ale dodzwoń się, ja myślę zrezygnować z tego dziadostwa
na jaki email to sie wysyła?
odp.z godz.14:44(W związku z brakiem dostępu do usług Vectry proszę o rabat w opłacie abonamentowej w okresie od dn.10.01-15.01.2015r.)i podpis.
Mnie dzisiaj nadeszła odpowiedz ,że za internet i TV oddają mi 21,40 zł.Ale od wczoraj znowu nie da się oglądać niektórych programów , w sumie tych co lubię , tną się równo i zacinają , więc chyba jeszcze raz złożę reklamację .Za taki produkt w ogóle nie powinni brać opłaty , mam umowe do czerwca na szczęście więc im serdecznie podziękuję.
ja dostałam zwrotu 25 zł-przysłali pisemną odpowiedz.
Na stronie Vectry jest gotowy formularz do wypełnienia. Na odpowiedź mają 14 dni.
wejdź na gogle vetra i pod spodem link reklamacje
Ja uwazan ze nadal jest zle i nic nie wskazuje na to ze będzie lepiej Boraz rwie z nika i szarpie na prawie każdym kanale szlak mnie już trafia i nie zaplace im abonamentu ba odlicze sobie do dnia dzisiejszego az zaczna nadawac poprawnie ,
Ja dostałam ponad 50zł zwrotu ale napisałam tez o odszkodowanie za brak sygnału.Piszcie oprócz reklamacji tez o odszkodowanie,które wam się należy zgodnie z regulaminem.