Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: Referendum. Zmarnowałem 100 milionów i co mi zrobicie?

Inaczej wyglądałaby frekwencja, gdyby to referendum zaproponowano nie w terminie wyborczym. To nie znaczy, że ja chcę, aby partie polityczne opływały w luksusie z moich podatków. Ja nie godzę się na próbę jak to zrobił Komorowski manipulowania obywatelem.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: Referendum. Zmarnowałem 100 milionów i co mi zrobicie?

nie idąc spełniliśmy dobry uczynek

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

No faktycznie- nie idąc spełnliscie dobry uczynek. Przynajmiej dzieki Wam ludzie pracujący w Komisji mogli się wynudzic za wszystkie czasy.I za niezłe pieniadze. Nie rozumiem Was- wszyscy psioczycie ze to jest zle, tamto jest zle, a jak macie jakąs szansę na zmiany , siedzice w domu.Czy tak cięzko było isc i i postawic te krzyzyki? Wydaje mi się , ze po prostu większosc nie rozumiała pytan i dlatego nie poszła na referendum. Nie chę , zeby partie polityczne opływały w luksusie i dlatego postawiłam krzyzyk w odpowiednim miejscu. Wam po prostu brakło jaj. Teraz jakies głupie żale, przepychanki czyje referendum. Nie ważne czyje było- wazne były pytania.I jako obywatele Polski powinniscie isc i głosowac. I wtedy dopiero gadać czy te 100 milionów było zmarnowane czy tez nie. Wychodzi na to , ze całkiem spora częsc z tych pieniędzy poszła na mnie, bo byłam i głosowałam. Super. Cieszę sie.

Gość_INNA ?
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Po to są politykami u władzy, żeby mądrze rządzić. Oni są od podejmowania mądrych decyzji. Co, sami nie wiedzą, że partie nie powinny być z budżetu finansowane? Nie wiedzą, że urząd skarbowy ma być uczciwy? Albo czy ma być po jednym mandacie? Spychają odpowiedzialność na obywateli, a są od rządzenia, to ich robota. Ja się w pracy nie pytam "odbiorców mojej pracy" co zrobić, żeby im było dobrze, pracują tak ,żeby byli zadowoleni. Dlatego nie poszłam, nie zamierzam ich wyręczać w podejmowaniu decyzji.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

w ostatnim mizernym referendum bylam w komisji.

glosowali przede wszystkim starsi ludzie.

czy wiedza co to JOW? watpie.

niektorzy pytali sie gdzie sa nazwiska na karcie do glosowania.

to mowi samo za siebie.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

komorowski powinien zapłacić.Było to do przewidzenia.To żarty z nas.Jesteśmy im potrzebni jako maszynka.Ale maszynka się zacęeła peowiaki!

Kadel
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Co, sami nie wiedzą, że partie nie powinny być z budżetu finansowane?

Gość

Dziś, 16:55

ty wiesz o czym piszesz?

wiesz ile pieniedzy jest przeznaczone na finansowanie partii?

oszołom. wiesz jak to wyglada?

ja wiem i jestem za finansowaniem partii przez budzet panstwa.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Zyją na nasz koszt i jeszcze nas oszukują

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

A ja nie i wolno mi tak myśleć. Niech się sami finansują. W rezultacie otrzymują państwowe posady, a te sa finansowane przez budżet. Mnie poszukiwań pracy, dokształcań nikt nie finansuje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

w tym referendum mogło być jedno dodatkowe pytanie: czy zgadzamy się na przyjecie uchodźców. Bo ja nie, i nie zyczęsobie aby kopaczowa decydowała, kto ma w naszym kraju mieszkać.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

PO było za całkowitym ograniczeniem finansowania partii politycznych, pozostali nie. Dobrze, że chociaż o połowę tą kasę zmniejszyli. Teraz była okazja zlikwidować całkowicie ale rodacy wolą tracić nadal kasę na partyjne rozrywki niż pomaszerować na referendum

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

musicie zrozumiec ze władza musi byc dla społeczenstwa Polskiego bo to dzięki nam spoleczenstwu wy siedzicie na stołkach władzy za nasze pieniądze jesli wy nas macie gdzies to my was 1000 razy w tym samym miejscu pozdrawiam mądrych Polakow ktorzy nie wierzą w brednie ludzi u wladzy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dla takich jak ty każdy rząd i każda władza to są "oni".

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

gosciu 06.50 to ty tak myslisz ze będąc u władzy to co mowisz a nie przekłada się na czyn to społeczenstwo Polskie to kupi -NIE- mineły te czasy i zacznij myslec realnie a nie tylko kieszenią lub kontem ile tobie przybyło a ile mnie ubyło dobry tok myslenia ale nie dla wszystkich hej

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Nie narzekam i nie opluwam kolejnych rządów dla samego pisania: jaka ta władza zła. Dla takich jak ty, tylko bezludna wyspa, tam żaden rząd podatków płacić nie nakazuje

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -