Gratulacje dla pana prezydenta,że pomimo trudności piękne baseny zostały otwarte.
Gratulacje. Taki ludzki pan, za nasze :)
Za twoje to jedynie różańce dla wojska są produkowane. Poza tym, jesteś bezproduktywny, bo bezrobotny. Więc za jakie twoje, kiepski prowokatorze?
Za moje, za moje :)
A mnie pan prezydent nie pytał.
Szkoda. Jak ktoś moje wydaje, nie pytając się czy sobie tego życzę, czy nie, to mojego poparcia mieć nie może :)
Na twoim poparciu to zależy tylko jednej osobie - twojej amore Felice123, siostry z nieprawdy.
Może i panu prezydentowi nie zależeć. Jego sprawa. To on ma się starać o mój głos, a nie odwrotnie :)
Dobrze. Więc pan prezydent w takim razie jego nie dostanie, skoro taki nieważny :)
Cieminaku -Jak dają Rydzykowi czy 500+ to mnie tez nie pytają.Brawo dla prezydenta, że mu się chce. Prezydenta naszego miasta, żeby ktoś opacznie nie zrozumiał. Mógłby cicho siedzieć i udawać, że coś robi , jak inni
Dwie poprzednie kadencje były takie cicho-ciemne. Wystarczy.
Jak brali na ośmiorniczki to mnie też nie pytali :)
Bo twój głos się nie liczy. Nie chce mi się tego w kółko powtarzać.
Do 14.57 wybraliśmy prezydenta w demokratycznych wyborach ,został naszym przedstawicielem wiec pośrednio rządzi naszym wspólnym budżetem.Poki co uważam że gospodaruje dobrze.Tobie zawsze nie pasuje ale to Twój problem.
Duży sukces miasta I prezydenta GORCZYNSKIEGO...Wszyscy mieszkańcy Ostrowca się cieszą I są dumni .że mimo przeszkód .da się
coś zrobić pożytecznego dla mieszkańców. I miasta.