Do 13.05 przecież nikt cię nie zmusza żebyś chodził ,woda ma normalną temperaturę jak basen tego typu.Żadnego syfu nie ma bo byliśmy wczoraj całą rodzina i było super.
Ps.życzenia pisze się w ten sposób,zamiast na basen chodzić poćwicz ortografię.
Oj boli ta Rawka to się głupoty wymyśla typu zimna woda .Krytykuj ale miej sensowne argumenty.
Mi się bardzo podoba ta nowa Rawka i mojemu synowi byliśmy już tam 3 razy. Zabawa przednia. Jedyny minus to brak prysznicy żeby można się umyć z płynem lub mydłem przed i po kąpieli. Ktoś powie że przy wejściu jest prysznic ok ale ciężko tam umyć się szamponem lub mydłem.
Chyba o sukcesie Rawki świadczy ile ludzi przychodzi. Przyjdź i zobacz, jak się dzieci świetnie bawią i ile jest ludzi każdego dnia.
Nie było źle, jest też źle. To czego ludzie chcecie?
Ludzie się cieszą tylko grupa klakierów starosty ma krytykować ,bo gdyby to był jego pomysł to bilbordy by wisiały w całym mieście a woda by nie była zimna tylko idealna .Taj to działa poprostu
Chyba to nie było takie istotne zwykła literówka miało być tak no ale jak dla ciebie to takie istotne to masz .
A może synek po prost nie nawykły do luksusów, typu baseny?
Gutwin , Oczko to ideał dla niego i tam nie ma uczulenia, istnieje jeszcze opcja że uczulony jest na chlor....
daj se siana 14:01 z tę Twę ortografiją wyuczonum na WSP ,są wakacje,kto by chciał Twej orytografii uczyć się.Czas najwyższy zrobić rewolucję w polskiej pisowni,zlikwidować wszelki rz-y i inne bzdetne ch czy u czy Ó -największa niepotrzebna głupota rodem ze średniowiecza w dobie komputerów i wyścigu szczurów