Do gosc 22:22
Wiekowo nie po drodze i z rozumem do forum tez widze nie
Nikogo tutaj tez nie oskarzylam a zadalam pytanie a mi zostalo zarzucone ze lgam to jak lgam to aby to co moje malenstwo teraz cierpi odeszlo z niego na cb!!! Bo piszesz jal bys pewny byl ze lgam no to aby cie dopadlo to swintwo co mojego synka i teraz mozecie jechac po mnie olewam tych najmadrzejszych co najwiecej gadaja a gowno wiedza!!! Zegnam
czarownico z synkiem nie rzucaj klątwy jak nie umiesz ,bo wróci i ciebie zasmuci
Z całym szacunkiem ale jestem matką dwójki dzieci i nie raz chorowały i powiem szczerze nigdy nie przyszłoby mi do głowy żeby pisać o tym na forum szukając przyczyny i winnych. Dziecko choruje więc trzeba go zabrać do lekarza a nie wypisywać, że od pobytu na Rawce ma gorączkę. Może za długo na słońcu przebywało, może wirus, może grypa, a może ospa. Przyczyn może być wiele w życiu nie pomyslalabym, że za gorączkę dziecka można obwinić baseny, to dla mnie nowość.
Do 22:13 to skoro jestes matka to powinnas wiedziec ze i Ja napewno bylam u lekarza.Jesli ktos nie zrozumial pytania mojego nie powinien sie wypowiadac
Pozdrawiam Panią w kasie numer dwa która 10 minut sprzedaje jednej osobie bilety........
Do 22.21 bo nie bardzo wiadomo o co ci chodzi dziewczyno,jak widzisz nikt nie miał podobnych problemów po wizycie na Rawszczyznie.Wiem ze odpowiedzi były różne ale jak możesz komuś życzyć żeby choroba twojego dziecka na niego przeszła to jest żałosne.Zajmij się dzieckiem a nie pisaniem bzdur na forum bo cała ta sytuacja jest mocno naciągana.
Do 23:04
A jak mozna oskarzyc kogos i byc pewnym skoro pewnym byc nie moze bo mnie nie zna? Odp sa rozne i ok zapytalam odp mam takie a nie inne i nie robie z nich cholera wie czego.a dzieckiem to ja sie zajmuje napisanie tutaj odp nie zajmuje mi 5gdz tylko pol minuty.
A teraz prawda objawiona dla mamusiek- dzieci czasem chorują.
Prawda objawiona nr2: Ludzie którzy niczego nie osiągnęli w życiu bo im się nie chciało narzekają na wszystko i próbują bruździć tym którym się udało. To tak zwani mali ludzie, stanowią ok. 80% tego forum.
Prawda objawiona nr 3- Ludzie na tym forum nie znają zasad pisowni. Wstyd. Gość 122 pisze tak pięknie ,że z trudem wyłapuję o co mu chodzi. Może jakieś przecinki? Kropki? Potem jeszcze pisze-,,czytaj ze zrozumieniem'' Jak? Pytam jak czytac ze zrozumieniem tekst, w którym nie ma przecinka? Powinnaś wiedziec, że taki maleńki znak czyni wielką różnicę w zdaniu.
Do gosc z 12:02
Uwazasz sb za wielce madrego i wchodzisz tutaj samemu sobie to udowodnic? Jak ci cos tutaj nie pasuje nie zagladaj!!
To nie objawienie ...., to majaczenie kogoś, kto nieustannie pretenduje do tych z kręgu 20%, ale ciągle mu wiele brakuje. Na szczęście ma wentyl...w postaci nicka. Toteż, ciągle taki napompowany :)))
No pewnie , ze nie Twoje MGTOW level1 bo moje :) Przecież nie podpisałam sie Twoim nickiem :) A barany zawsze po swojemu zinterpretują :)
W ogole masakra ta Rawka. Takie wielkie halo a g .... jakich mało. Woda zimna że 5 min. się nie da wytrzymać. Działanie kas też pozistawia wiele do rzyczenia a jeszcze teraz jakiś syf w wodzie.
Potwierdzam: woda zimna że wszystko się kurczy do mikroskopijnych rozmiarów.