Chreptowicz górą!
206 pozycja, Bronek w tyle, dopiero 350 miejsce
A Staszic? A Norwid? Są w rankingu?
Chreptus awans na 206 miejsce, Bronek - 355 miejsce, Staszek 455 miejsce. Wszystkie 3 ostrowieckie licea zanotowały wzrost notowań. Gratulacje dla uczniów i nauczycieli!
Norwid poza listą.
BRAWO dla Chreptowicza! Gratulacje!!!
I tak Bronek jest fajniejszą szkołą ;D I żeby nie było, półrocze skończone a średnia szkoły wysoka :)
10:21 ale czego gratulujesz? To bardzo słabiutki wynik niestety. Dziś się zastanawiam czy mojej córki nie posłać do lepszej szkoły/
Cieszy duży awans Chreptowicza w zestawieniu. Smucą pozycje pozostałych naszych szkół.
LO im. Joachima Chreptowicza to duma miasta.
W sumie i tak baaaardzo marne miejsce. Jednak Radom i Kielce mają jakieś szkoły. Ja swoją drogą mam inny ranking z 2015r i Chreptowicz jest koło 300miejsca a reszta... Bez komentarza. Już lepiej chyba do Sinna dojeżdżać na wieś.
Sinna nie ma wcale w zestawieniu, a Chreptowicz owszem i jak na skalę całego kraju- z bardzo dobrą pozycją :)
Brawo Chreptusy!!!! :) Kto skończy to liceum - poradzi sobie na każdych studiach. Nie ma lekko, bo poziom bardzo wysoki ale warto się tam uczyć! Gratulacje dla szkoły!
Gratulacje dla dzieciaków. Bez nich nie ma żadnego sukcesu.
Bez przesady. Jak sie ktos uczy to na kazdych studiach sobie poradzi. Skonczylam Chreptowicza i prawie wylecialam na 2 roku, bo nie moglam zdac dwoch egzaminow.
Też uważam, że nie ma aż tak czego gratulować. To są jednak miejsca odległe . Pierwsza dziesiątka , czy pięćdziesiątka to jest dopiero sukces!
Właśnie miejsca tak odległe a się ekscytujecie jakby to była pierwsza 10. W skali kraju jest to bardzo marne miejsce. Miasta o podobnej liczbie mieszkańców mają często licea na dużo wyższym miejscu
To ranking ilosci udzielanych korepetycji?, 206 miejsce? nawet nie w pierwszej 100?, słabe to
to znajdż lepsze w okolicy