Aukcja Gwiazdka Moc 2018 w Radio Ostrowiec rozpoczet. Przez caly tydzien mozna. licytowac przedmioty. Dzis licytowana jest m.innymi pilka mundialowa Russia 2018 z aurografem Kuby Blaszczykowskiego. Bardzo fajna akcja. Dzwonia ludzie podbijaja cene i przedstawiaja sie imieniem, ale sa tez tacy prowincjonalni samorzadowi celebryci, ktorzy niczego nie zrobia bezintresownie. Pani Jolanta Madiouri radna z Cmielowa blysnela wlasnie takim (nie)taktem. i przedstawila sie podbijajac cene z imienia i nazwiska. Czuje niesmak do takich zachowan. Czesto ludzie wspieraja innych dziesiatkami a nawet setkami tysiecy zl i chca pozostac anonimowi, a tu ......
Tak było,jest i będzie.Lokalni "celebryci" niczego nie zrobią bezinteresownie i anonimowo..Nie tą liga...Nie ta klasa..
Myślę, że nie masz się czym przejmowac- niech każdy robi jak uważa. W tym przypadku, wydaje mi się, że liczy się cel, a nie środki.
Kto przytuli plusowego Misia przez szefa. ze sztabu WOSP I harmistrza Czuprynskiego. Jest duzy, miekki i gruby ten mis.
Tez nie lubię tego radia. Myślałem, ze wniesie powiew świeżości do tego skislego, ostrowieckiego grajdołu, a oni weszli i puszczają polityczne bąki w najgorszym stylu. Powinno sie nazywać "radio na usługach".
Na czyich usługach jest to radio? Bałtów czy Głogowskiego?
ludzie akcja charytatywna, a wy nawet przy takiej okazji plujecie jadem. litości
Szkoda pisać do idiotów. Im nic nie pasuje. Nawet jakby Wolne Radio Europa wywodzilo się z Ostrowca to też by psioczyli.
Festiwal wójtów, radnych i kół gospodyń .... litości. Czy nie można tego zrobić anonimowo?
Nie byłoby fantów? Gdzie jest ostrowiecka inteligencja ?
Każdy pomaga jak może i potrafi! Zamiast krytykować wpłać okrągłą sumkę na konto numer podany na stronie radia Ostrowiec i nie krytykuj. Na pewno te dzieciaki będą Ci wdzięczne. Wszystkie ręce na pokład! Pomagamy chorym dzieciom!
W Ostrowcu nie ma inteligencji, niektórym tylko się wydaje.
Byłem i przekazałem fant na aukcję dobrze ,czy źle? Coś zrobiłem I pozostaję anonimowy
i mam satysfakcję ,że zrobiłem coś dobrego dla kogoś
Nie obchodzi mnie kto i skąd, ważne że cel jest szczytny i niosą temu pomoc. Podobnie jak było rok temu. Udało się zebrać ponad 60 tys i zrobić świetlice w szpitalu? Udało. Reszta kto i ile mnie nie obchodzi. Chcę się przedstawić to niech się przedstawia, a nie to niech nie mówi. Ma prawo wyboru każdy. Wczoraj tylko z aukcji było ponad 5 tys.
No tak, niektorym nie przeszkadza to ze lokalni celebryci woza sie na plecach dzieci i wykorzystuja kazda okazje zeby sie pokazac "tlumowi". Ten kto chce dac z serca ten da bez anonsowania sie, a pozostali dadza z mysla ile moga na tym ugrac medialnie - to obrzydliwe.
Harcmistrz juz sie wylansowal na plecach harcerstwa, ktore niestety upolitycznil i wskoczyl na radnego. Przytargal misia na licytacje. Zapewne takich i o wiele ciekawszych. fantow sluchacze maja wiecej, ale nie kazdy jest lokalnym celebryta. OTO MIS NA MIARE CZASOW ....
Dzisiejsza licytacja w Radio Ostrowiec dowiodła jak bardzo postkomunistyczne jest miasto Ostrowiec. Porcelanową głowę Marszałka Piłsudskiego wylicytował Polak ze Szkocji za tylko 800 zł. Za to torebka dla galerianki poszła za 900 zł, jakieś obrazki wójta Waśniowa za 2800 zł czy choinka wójta Bałtowa za 2850 zł. Wstyd mi, że mieszkam w takim mieście.