????
niedawno w Ostrowcu na wieży złapałem Radio dla Ciebie, bardzo czysto nadawało, ale nie pamiętam na jakich częstotliwościach. Czasami słychać Radio z Lublina.
93.1 FM Non Stop
94.8 FM Radio Ostrowiec
Wczoraj jadąc do pracy sprawdziłem zasięg...na Rudce już zaczyna trzeszczeć troche ale znośnie. Najdalej słyszałem coś przed starachowicami ale już nie dalo się tego wogóle słuchac tylko same szumy i cos tam w tle. Fajna muzyka ogólnie-brawa dla inicjatora tego radia i oby dalej grało i coś się działo w "tym smutnym jak pi**a mieście"
jest nielegalne i już nadawcy szukają odpowiednie organa...
Już się komuś coś nie spodobało radio czy awaria techniczna bo nic nie gra od rana :(((
no to co jest w końcu z tym naszym "ostrowieckim" radiem, legalne toto, czy w końcu nie? bo już nie rozumiem, grało grało i nagle cisza... o co kaman?
A no z tym radiem to jest tak,ze jak ma byc legalnie to wszyscy wraz z 'organami' i podorganami,lecą w wała,obiecują robią przetargi,które sa z góry ustalone i efekt jest taki jak i 10 lat temu,7lat temu i 2 lata temu.Jezeli juz ktoś daje w wersji mniej legalnej to znów jakiś 'Organ' mysli że jest panem i stróżem miasta,efekt jest jeszcze lepszy bo niema nic,a wkrótce nic niebędzie,wtedy bedzie sie działo.To ludzie ustalili,prawo i wszystko zalezy od tego co jest lamaniem prawa,moze sie okazac niebawem ze trzymanie zony za reke w miejscu publiczym bedzie lamaniem praw publicznych i etycznych.Musimy pozbyć się służbistów i sb-kow,wtedy Ostrowiec Św bedzie normalnym miastem w którym bedzie i praca i znajdzie się miejsce na radio lokalne.Ale z konsesją. A prawdą jest to ze wszyscy tylko gadają o tym a nikt nic nierobi.Bo się nieopłaca!
Z ostatniej chwili:
piracki nadajnik jest podłączony do policyjnej anteny na dachu komendy ( najciemniej pod latarnią ) korzystajcie póki działa :) 94.8