chyba chodziło Ci o 91.3 też odbieram , ale nie wiem skąd nadaje
błąd się mi wkradł dokładnie chodziło mi o 91.3 , a łopatów jest na 93.7
niedawno w Ostrowcu na wieży złapałem Radio dla Ciebie, bardzo czysto nadawało, ale nie pamiętam na jakich częstotliwościach. Czasami słychać Radio z Lublina.
dokładnie sama muzyka i nic wiecej
to jak bez reklam to ciekawe czy sie dlugo utrzymaja i z czego, ale powodzonka zycze bo chyba nie jesteśmy takim małym miastem żeby radia swojego nie mieć, kilkanaście lat temu to radio było super!
radio to nadaje na 91,3. rds wyswietla twoja muzyka radio non stop czy cos takiego ;]
BSER hehe, cza mieć pomysł i chęci ;) po prostu.I faktycznie już drugi dzień 24h leci.
to jest radio młodych bandytów
A teraz na 94,8 lecą eurodance'owe kawałki z lat '90... Super :) Tylko niech mi ktoś powie ile my tych radyj mamy w końcu ?
Odp brzmi Radio Ostrowiec-rds-Radio Ostrowiec 94,8fm.Radio non stop..twoja muzyka non stop Radio NON STOP 91,3mhz. i Radio 95fm-rds-radio 95fm ostrowiec 95,4mhz. Radio Ostrowiec 2 98 mhz-rds -brak danych.Z tym ze 95fm nienadaje juz w Ostrowcu a w zupelnie innym miejscu.
94.8 wyświetla sie ostrowiec
94.8 teraz jest cisza ale za to 91.3 teraz gra-ktos wie może co to za radio i skąd???