Polska wsiadla na rowery...i ja tez chce. Na ten cel mam przeznaczone ok.2000 zl. Jestem "niedzielna rowerzystka" wiec nie potrzebuje super profesjonalnego roweru lecz cos dla poczatkujacych ze sredniej polki. Przegladalam rozne oferty MTB i te modele najbardziej przypadly mi do gustu :
* GT AVALANCHE 3.0 HYDRAULIC
* BH Over-X 5.9
* MERIDA MATS 40 D
Prosze o opinie , porady i inne propozycje w tej kategorii cenowej.
Polecam Meride mats 40 d,dobry solidny bike i do tego wg mnie swietnej firmy ja osobiscie jezdze merida z serii kalahari rowniez solidna polka.
Ja też mam pytanie do cyklistów - jeśli na danej drodze macie dopiero co wybudowaną, świeżutką scieżkę rowerową to po jakiego grzyba zjeżdżacie na jezdnię i blokujecie pas ruchu, jadąc jego środkiem?!
dokładnie mam to samo pytanie do cyklistów
ponieważ nie będę co sto metrów a nawet i częściej zsiadał z roweru żeby przez pasy przejść mówię o Waryńskiego co to za droga dla rowerów w takim razie
ale masz taki obowiązek nie stosując się do tego narażasz się na 200zł. mandatu!
jeśli jesteś niedzielną cyklistką i nie zamierzasz szaleć w terenie to daj sobie spokój z MTB i rozejrzyj się za trekingiem lub rowerem miejskim. Dla Ciebie będzie wygodniejszy, ma mniejsze opory toczenia, węższe i mniej hałasujące opony
Zastanawialam sie nad zakupem roweru trekingowego jednak wole MTB poniewaz planuje wypady w teren.