antyb Ty chłopie już masz tak mózg i cały organizm ZAWALONY tymi szczepionkami że już NIKT nie może ci pomóż! to co piszesz tu na forum to jest żałosne! ale to nie twoja wina Za duża dawka szczepionek to napewno zrobiła i systematyczne szczepienia.Nie przegap szczepionki od odry i grypy Podobno darmo można dostac. Korzystaj i pisz dalej bzdury!
Ludzie. Opanujcie się. Dzięki szczepieniom pozbyliśmy się wielu groźnych chorób. Teraz, za sprawą debili -antyszczepionkowców te choroby zaczynają powracać.
Znasz osobiście takie dzieci, które po szczepieniu zamieniły się w warzywo gościu JJ ? Ja nie znam więc skończ bajać. Szczepienia są potrzebne.
Dobre... "ja nie znam, wiec tacy nie istnieją"...
Myśleć ludzie.... Myśleć
Jak ktos jest "wszystko wiedzący" to niech się nikogo o nic nie pyta.
Przyjaciółki mama pracowała w sanepidzie, gdzie mieli obowiązek zaszczepić się przeciwko grypie. Po szczepieniu żyła jeszcze pół roku praktycznie sparaliżowana... nigdy w życiu...!
Mój brat miał refundowane swego czasu szczepionki przeciwko grypie przez zakład pracy. Korzystał z tego przywileju przez kilka lat. Żyje, i ma się dobrze.
@7:43 - możesz podac konkretnie, o jaki sanepid chodzi i w ktorym roku doszło do zgonu? Wtedy bedziemy mogli zweryfikowac prawdziwosc Twoich slów... Zawsze to jest tak, że po szczepieniu zmarł męża siostry koleżanki znajomego szwagra brat. Jak to można potwierdzic?
Sprawdzcie też kto finansuje antyszczepionkowców. Ponoć tropy wiodą na wschód...
Czyli jednym słowem stopnop jest modne ale lepiej nie ryzykuj i się zaszczepić.
Tak wynika z waszych odpowiedzi antynwo i JJ. Dziękuję zakończyłem temat.
Nie dyskutujcie z chorym psychicznie. SZANUJCIE SIĘ LUDZIE! Niech pisze, co mu się podoba. NALEŻY OLEWAĆ JEGO WYPOWIEDZI I WĄTKI.
Wszystko wiedzący, kiedy matka przychodzi do pediatry z dzieckiem, którego nie chce zaszczepić i mówi o szkodliwości szczepionek, a pediatra pyta się jej skąd bierze informacje o tym, to ona odpowiada, że z internetu. Śmiech na sali, prawda?
kiedyś się próbowałem szczepić, bo matka z zakładu pracy miała w promocji. Po szczepieniu przez 3 dni byłem chory jak nigdy dotąd (rodzeństwo także). Próbowaliśmy tak ze 2-3 sezony grypowe. Później przestaliśmy i byliśmy nawet zdrowsi. Także wg mnie szczepionka na grypę to taka ściema jak tarot albo suplement diety, który niby ma oczyścić organizm. Zamiast szczepionki zjedz sobie czosnek, napij się soku z cytryny albo nie żałuj ogórka kwaszone lub kapusty kwaszonej. Bardziej Ci pomoże niż szczepionka i zaoszczędzisz zdrowia i czasu.
Większych głupot to jeszcze nie czytałem
Tak się zastanawiam i dołożę swoje trzy grosze bo czasami myślenie ludzi mnie przeraża. Uno.. jest jakaś szczepionka na grypę? Czy antybiotyk działa na wirusa (w tym wypadku grypy)? Proponuję najpierw sięgnąć podstawowej wiedzy, a dopiero później iść na odwagę o zadawanie głupich pytań. Może następny razem wypalisz z wątpliwością czy szczepić się przeciwko sepsie albo nowotworowi, hę?
Czy smok antyNwo lata również na LPG?