Pytanie do antynwo czy jeżeli posłucham twojej rady aby nie szczepić i np moje dziecko umrze na grypę lub na inną chorobę na którą jest szczepionka to jak mi to wynagrodzisz tą stratę i ból .
Proszę o odpowiedź
21.29, musisz jeszcze trochę poczekać. AntyNwo szuka w internecie, coś co mógłby wkleić jako odpowiedź na Twoje pytanie :)
szczepimy tylko te dzieci które chcemy zatrzymać
Umrzeć na grypę ? też nie przesadzaj ....
22.47, chyba nie zdajesz sobie sprawy jak niebezpieczne są powikłania po grypie. Choćby zapalenie mięśnia sercowego, które jest często przyczyną zgonu.
Na grypę nie, na powikłania tak.
Chodzi o powikłania. A ogólnie o szczepienia które mogą uratować zdrowie i życie. Czy to grypa, odra, pneumokoki, HPV itd itd itd.
Co jeżeli miałem, ale posłuchem antynwo.
Proszę o odpowiedź.
A co Ty swojego rozumu nie masz? Równie możesz zaszczepić dziecko i potem mieć problem do lekarza , producenta itp ze dziecko choruje mimo , ze było szczepione No a niby nie powinno bądź tez za uszczerbek ba zdrowiu
Za głupotę przyjdzie zapłacić zdrowiem albo i życiem. Od kiedy mądry człowiek ( a ty podajesz się za wszystko wiedzącego) słucha głupków wioskowych ?
Tylko głupek słucha głupków.
odpisałem ci wczoraj w ukrytych, ale oczywiście pro szczepy inteligencją nie grzeszą i muszą zakładać wątek. A kto wynagrodzi ból rodzicow uszkodzonych i nie żyjących dzieci ?
Wszystkowiedzący - idąc ze zdrowym dzieckiem do lekarza na szczepienie, poproś go aby dał Ci na piśmie potwierdzenie z jego podpisem oczywiście, iż po szczepieniu twoje dziecko pozostanie zdrowe i nie zamieni się w warzywo. Poproś go też o pełny skład szczepionki. Jeżeli z dzieckiem po zaczepieniu coś się stanie, niech płaci na dziecko dożywotnie odszkodowanie i pokrywa koszty leczenia.
JJ dokładnie! przecież my nic innego nie chcemy tylko przestrzegać prawa, i szczepić bezpiecznie. Czy ktoś sie z tym spotkał żeby lekarz wystawił zaświadczenie na piśmie o przeprowadzonym badaniu kwalifikacyjnym?? oraz że nie widzi przeciwwskazań do szczepienia i jakimi metodami wykluczył możliwość wystąpienia powikłań opisanych w uwaga CHPL (charakterystyka produktu leczniczego) to nie ulotka to co innego, zgodnie z Ustawą o zapobieganiu i przeciwdzialaniu rozp.sie chorob zakaznych. Jak wykluczyl uczulenie na ktorykolwiek skladnik szczepionki!? Łamanie prawa na porządku dziennym. Wszystko wiedzący idz zapytaj czy dostaniesz takowe zaświadczenie na piśmie i daj znać tutaj.
Wy chyba mnie nie rozumiecie. Jeżeli idę na obowiązkowe szczepienie które zaleca państwo to państwo odpowiada. Lecz się na koszt państwa, do sądu mogę podać państwo czy lekarza,
Ale jeżeli np nie wezmę takiej szczepionki bo uwierzyłem Wam ANTYNWO i JJ i poważnie zachorowalem to kto jest wtedy odpowiedzialny. Mam powiedzieć że antynwo mnie namówił i co dalej.
Postarajcie się odpowiedzieć na to pytanie.
ch.. wie o co ci chodzi zadaj jakoś inaczej to pytanie. Koleś to weź 3 szczepionki naraz tak żebyś na bank miał nopa, albo lepiej 4 żeby proporcjonalnie do wagi ciała trucizn sie dostało do krwi, mózgu, narządów i pozwij państwo, producenta etc. powodzenia :) (ale najpierw drobnym druczkiem poczytaj że producent nie odpowiada bo nie, bo tak sobie ustalił, państwo też nie za to zmusza.)
antynwo i jemu podobni nigdy Ci nie odpowiedzą na twoje pytanie. A dlaczego no tego już chyba nie trzeba pisac
jak ty odpowiesz na wiele moich które na przestrzeni kilku lat Ci zadałem