Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pytanie do antynwo

Ilość postów: 48 | Odsłon: 1981 | Najnowszy post
  • Pytanie do antynwo

Pytanie do antynwo czy jeżeli posłucham twojej rady aby nie szczepić i np moje dziecko umrze na grypę lub na inną chorobę na którą jest szczepionka to jak mi to wynagrodzisz tą stratę i ból .

Proszę o odpowiedź

Gość_Wszystko wiedzący
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pytanie do antynwo

21.29, musisz jeszcze trochę poczekać. AntyNwo szuka w internecie, coś co mógłby wkleić jako odpowiedź na Twoje pytanie :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Pytanie do antynwo

szczepimy tylko te dzieci które chcemy zatrzymać

Gość_(ZBoWiD)
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Umrzeć na grypę ? też nie przesadzaj ....

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

22.47, chyba nie zdajesz sobie sprawy jak niebezpieczne są powikłania po grypie. Choćby zapalenie mięśnia sercowego, które jest często przyczyną zgonu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Na grypę nie, na powikłania tak.

Gość_antyanty
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Chodzi o powikłania. A ogólnie o szczepienia które mogą uratować zdrowie i życie. Czy to grypa, odra, pneumokoki, HPV itd itd itd.

Co jeżeli miałem, ale posłuchem antynwo.

Proszę o odpowiedź.

Gość_Wszystko wiedzący
        Zgłoś
        Odpowiedz

A co Ty swojego rozumu nie masz? Równie możesz zaszczepić dziecko i potem mieć problem do lekarza , producenta itp ze dziecko choruje mimo , ze było szczepione No a niby nie powinno bądź tez za uszczerbek ba zdrowiu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Za głupotę przyjdzie zapłacić zdrowiem albo i życiem. Od kiedy mądry człowiek ( a ty podajesz się za wszystko wiedzącego) słucha głupków wioskowych ?

Tylko głupek słucha głupków.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

odpisałem ci wczoraj w ukrytych, ale oczywiście pro szczepy inteligencją nie grzeszą i muszą zakładać wątek. A kto wynagrodzi ból rodzicow uszkodzonych i nie żyjących dzieci ?

antyNwo
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bozia rozumek dała i internet to sie edukuj i decyzje podejmij sam, na cholere mnie sie tu pytasz?

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Wszystkowiedzący - idąc ze zdrowym dzieckiem do lekarza na szczepienie, poproś go aby dał Ci na piśmie potwierdzenie z jego podpisem oczywiście, iż po szczepieniu twoje dziecko pozostanie zdrowe i nie zamieni się w warzywo. Poproś go też o pełny skład szczepionki. Jeżeli z dzieckiem po zaczepieniu coś się stanie, niech płaci na dziecko dożywotnie odszkodowanie i pokrywa koszty leczenia.

Gość_JJ
          Zgłoś
          Odpowiedz

JJ dokładnie! przecież my nic innego nie chcemy tylko przestrzegać prawa, i szczepić bezpiecznie. Czy ktoś sie z tym spotkał żeby lekarz wystawił zaświadczenie na piśmie o przeprowadzonym badaniu kwalifikacyjnym?? oraz że nie widzi przeciwwskazań do szczepienia i jakimi metodami wykluczył możliwość wystąpienia powikłań opisanych w uwaga CHPL (charakterystyka produktu leczniczego) to nie ulotka to co innego, zgodnie z Ustawą o zapobieganiu i przeciwdzialaniu rozp.sie chorob zakaznych. Jak wykluczyl uczulenie na ktorykolwiek skladnik szczepionki!? Łamanie prawa na porządku dziennym. Wszystko wiedzący idz zapytaj czy dostaniesz takowe zaświadczenie na piśmie i daj znać tutaj.

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wy chyba mnie nie rozumiecie. Jeżeli idę na obowiązkowe szczepienie które zaleca państwo to państwo odpowiada. Lecz się na koszt państwa, do sądu mogę podać państwo czy lekarza,

Ale jeżeli np nie wezmę takiej szczepionki bo uwierzyłem Wam ANTYNWO i JJ i poważnie zachorowalem to kto jest wtedy odpowiedzialny. Mam powiedzieć że antynwo mnie namówił i co dalej.

Postarajcie się odpowiedzieć na to pytanie.

Gość_Wszystko wiedzący
              Zgłoś
              Odpowiedz

ch.. wie o co ci chodzi zadaj jakoś inaczej to pytanie. Koleś to weź 3 szczepionki naraz tak żebyś na bank miał nopa, albo lepiej 4 żeby proporcjonalnie do wagi ciała trucizn sie dostało do krwi, mózgu, narządów i pozwij państwo, producenta etc. powodzenia :) (ale najpierw drobnym druczkiem poczytaj że producent nie odpowiada bo nie, bo tak sobie ustalił, państwo też nie za to zmusza.)

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

antynwo i jemu podobni nigdy Ci nie odpowiedzą na twoje pytanie. A dlaczego no tego już chyba nie trzeba pisac

Gość_Anty b.
                Zgłoś
                Odpowiedz

anty b. a ty odpowiesz na moje?

antyNwo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

jak ty odpowiesz na wiele moich które na przestrzeni kilku lat Ci zadałem

Gość_Anty b.
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony