A czy ktos wie czy dużo wydali skierowań na pracownika biurowego?
Mnie nie chcieli dać, a pracowałam jako taki pracownik, pani powiedziała, że komornik potrzebuje osoby z wykształceniem prawniczym przed lub z aplikacją by znała zagadnienia prawne. Moim zdaniem powinno być napisane stanowisko prawnik bo pracownik biurowy to wielorakie pojęcie.
Skoro pracowałaś jako pracownik biurowy, to bardzo dobrze, że Ci jakiegokolwiek skierowania nie wydali! Staże powinny być dla osób zaraz po szkole, które chca jakieś pierwsze doświadczenie zawodowe zdobyć!
Nie dajcie się nabierać!Lepsze oferty pracy są nieaktualne zanim jeszcze są ogłoszone.Rozdawane wśród znajomków.Sprawdziłem to wielokrotnie.Wiem co piszę,to jak zwykle tylko skorumpowany Ostrowiec.Brak słów na te zaściankowe układziki.Tutaj i prokurator nic nie pomoże!
staże są dla osób i po szkole i długotrwale bezrobotnych i tych po 50 też
a co z tymi ktorzy kilka lat temu pokonczyli szkoly i tez nie maja zadnego doswiadczenia----sa tacy,naprawde!
moze po prostu oferte chcieli zatrzymac dla znajomego....ktory nie mial czasu przyjechac rano!!!!
byly dwie oferty...
racja...niektórzy przychodzą po południu i pózniej narzekają...bezczelność...jak chce się zdobyć pracę to ,przynajmniej raz na jakiś czas mozna zorganizowac sobie dzień,zwłaszcza jezeli nie pracują.
.....pomyśl zanim cos powiesz...było około 50 osób -czekali od godziny 6 rano-wiem ,bo pracuję obok i rozmawiałem z pierwszymi zainteresowanymi .....a ofert stazu było 10, bo sam widziałem oferty.Niektórzy przychodzili przez kilka dni z rzędu.Dobrze ,że chociaz kilka osób się załapało.
Też tam byłem- przed południem- i owszem kolejka na schodach stała.
no tak.. ja tez byłam o7 w pup i przede mną było już jakieś 40 osób zanim się dostałam do pokoju to mineło 3 godziny i wszytskie oferty jakie mnie interesowały znikneły.. tak więc nastepnym razem trzeba chyba o 5 tam byc...