już nie długo będzie jeden z drugim co tak krytykuje chciał za bochenek chleba robić lub worek kartofli
Uff ojy
Ja mam pytanie odnośnie firmy rozbioru drobiu ,czy pracuje jeszcze ta baba co widziała w każdym wady ,tylko nie u siebie.Wyzywala ludzi a na nowych pracownikach suchej nitki nie zostawiała. Pracowałem bodajże 3miesiace ale z tym babsztylem nie dało się wytrzymać. Z tego coz mi wiadomo to wiele osób przez nią odeszło. Z tego co pamiętam to taka nieduża, wiecznie chodziła stulona a w mordzie tylko była mocna
Trzeba bylo po robocie spotkac się i jej wyjaśnić
W każdej pracy taka pani jest.
Norma
Nie tylko pani,pan też się znajdzie. Pierwsze wazeliny kierowników i szefów.
Z tego co mi wiadomo to nadal. pracuje na rozbiorze .Mam tam znajom ego ,to mówił że zawsze znajdzie jelenia i się wyrzywa .To babsztyl z okolic baltowa .
Jak dobrze ze trafiłam na tą stronę, chyba wiem o której babie mówisz,miałam okazję pracować na tej zmianie .Nic jej wiecznie nie pasowało .Dziwiłam się tym stałym pracownikom ,że tak dają się jej traktować. Pamiętam że zawsze mówiłam że mam swoje stanowisko i tak w kółko.Nie miła gębą. Była tam ciężka praca ,ale gdybym miała pracować tam dalej ,proszę mi uwierzyć że poszlambym na skargę do kierownika na nia.
Na wszystko jest sposób, wystarczyło tej Pani słuchać uważnie, przerwać pracę i skupić się na tym o czym mówi. Jak skończy zapytać, czy można wrócić do pracy. Nadal robić tak aby było dobrze z przyjętymi zwyczajami i technologią. Nie polemizować. Jak zobaczy niech mówi, bez odzewu.
Mówisz o tej małej garbatej w okularach na nosie .Nie przyjemne babsko .Miała dobre układy z brygadzistą to robiła co chciała na zmianie.
Czy was ludzie pojeb...jak można tak dawac się poniżać,jak się godzicie tak macie
Ja to bym Pania zaprosil na rozmowe po pracy czy na kawke i ciasteczko....
Ta s..........a jeszcze pracuje?
Moj maz też pracował w publimie na rozbiorze drobiu .Często z pracy przychodził zdenerwowany .Mówił że to babsko wyprowadzało go z równowagi, ciągle wsadzała r...ja tam gdzie nie trzeba .Mało że garbate to i podle.