Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pub - Margherita

Ilość postów: 20 | Odsłon: 3114 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Pub - Margherita”.
  • Pub - Margherita

czy jest sens wybrac sie z grupka znajomych pobawic sie w tym pubie? dawno nie bylo mnie w miescie i nie wiem czy cos sie zmienilo na lepsze. jak z obsluga tam?

Gość_jurek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pub - Margherita

Obsługa tragiczna, niektórych wczesniej czuć niż widać. Pracują jak z łaski. Jak jednak sie wybierzesz to przyjżyj sie czystości szklanek i jakości drinków. W dodatku możesz na żywo obejżeć jakaś walke :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zależy ile masz lat... tam średnia wieku to 14...

maroblk
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Pub - Margherita

zbieranina najwiekszego marginesu z calego ostrowca

Gość_1a1a
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dziwię sie ze ludzie tam chodzą. Chociaż zeby fajne dziewczyny były na nie małolaty.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Własnie tu nie ma gdzie isc nie ma zadnej dyskoteki, imprezy dla osob z przedzialu wiekowego 25-35. Porazka totalna.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tak piszecie, a mimo to w sobote nie ma tam jak palca wcisnac ii jest sporo ludzi po 30. ja czasem bywam i co do obslugi nie mam zastrzezen. porozmawiaja, doradza itp.

Gość_123
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Nie przesadzajcie juz z tymi przedziałami wiekowymi. Jestem przed 30-stką, moi znajomi podobnie. Jesli wychodzimy gdzieś grupą, to jest nam obojętne, czy przy stoliku obok siedzą 14-latki czy 40-latki. Nie dziwcie się, że do takich lokali przychodzą małolaty - mają czas, żadnych zobowiazań, więc korzystają. Mam dużo znajomych w przedziale 25 -40, wyciagniecie ich gdzieś w sobotni wieczór to nie lada wyzwanie. Nie oczekujcie, że ktoś stworzy lokal specjalnie dla takich osób, którym raz na jakiś czas zachce się wyjść z domowych pieleszy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Popieram przedmówcę.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

parozmawiaja doradza hehe a w czym ci jakis barman moze doradzic;/ niestety ale obsluga naprawde fatalna. a na dodatek mysla ze nie wiadomo kim są.! ze juz nie wspomne ze moze co godzine ktoremus by sie zechcialo tylek ruszyc do toalety i papieru chociaz doniesc tak jak to jest w normalnym barze . lenie i nic wiecej i tylko patrza z pod byka ze napiwku nie dostali

Gość_456
              Zgłoś
              Odpowiedz

jest ich tylko troje i uwazam ze staraja sie jak moga zeby wszystko mialo rece i nogi. ludzie sa bezczelni piszac takie rzeczy. jestem stalym bywalcem i nie moge na nic narzekac. skoro tak krytykujecie to po co tam chodzicie?

Gość_abc
                Zgłoś
                Odpowiedz

CHATKA JEST NAJLEPSZA, TAM SĄ OSOBY STARSZE,EMERYCI,ŻULE,LUMPY,RODZINY Z DZIEĆMI ISTNA SIELANKA

Gość_TOMEK
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

taak, tam to już przegięcie.

Gość_aaa
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

wcale tem nie chodze ! bylam kilka razy i tyle teraz raz na rok wpadne ale nnie widze poprawy.Chociaz z tego co sobie przypominam kiedys ale bardzo dawno to nawet byl papier czasami he.

Gość_456
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Swojego czasu było tam całkiem przyjemnie. Pewnie dalej byłoby gdyby nie ta dzieciarnia. kiedyś ktoś powinien zwrócić uwagę tym napakowanym mięśniakom stojącym w wejściu, że powinni czasami spojrzeć na tabliczkę dotyczącą wieku osób które mogą wejść :(Zastanawiam się tylko czy wiedzą co jest na niej napisane...;)

Gość_E
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ochrona ma wytyczne od włascicieli. Skoro mają wpuszczać to wpuszczają. Dzieciarnia też przychodzi z kasą, którą dostaje od rodziców. Pab to nie szkoła i tu liczy się kasa. Każdy klient jest mile widziany. A gdzie wchodzący mają umieszczane tabliczki z napisanym wiekiem? Jak wygląda taka tabliczka?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Tylko jakby nie ta "dzieciarnia", to połowa lokali w ostrowcu by upadła, bo jakby liczyła tylko na takich "dorosłych imprezowiczów", co to wychodzą do lokalu parę razy do roku, to ponosili by straty.

Ja nie rozumiem, co Wam tak ta "dzieciarnia" przeszkadza. Wychodzę ze znajomymi ( zazwyczaj przedział 25-35 lat) i bawimy się w swoim gronie, "dzieciarnia" w swoim. Taki 15-latek raczej nie będzie interesował się mną, kobietą przed 30-tką, mój 35-letni kumpel też raczej nie preferuje 15-stek;). A ze młodzi chleją na potęgę - cóż, to fakt, tyle że mój ( czy moich rówieśników ) pierwszy kontakt z wiekszą ilością alkoholu też wypadł zdecydowanie wczesniej niż w 18-ste urodziny:-D...

Za margeritą nie przepadam ( piszę o części klubowej a nie restauracyjnej) , rzadko tam bywam, raz na miesiąc albo i na dwa miesiące, ale jakoś traumatycznych przeżyć z tym lokalem nie mam. I ta niby rzekomo nie miła obsługa, hm. Proszę piwo, płace dostaję i odchodzę, nie oczekuję pogłaskania przez barmana czy skomplementowania mojej nowej fryzury;).

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Parę razy w roku, przestań :)

Gość_dk79
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -