Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

PSYCHIATRA DZIECIECY

Ilość postów: 11 | Odsłon: 3382 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „PSYCHIATRA DZIECIECY”.
  • PSYCHIATRA DZIECIECY

Czy moze mi ktos z was polecic naprawde dobrego psychiatre dzieciecego z Kielc, Sandomierza lub okolic? Tylko chodzi mi o opinie rodzicow ktorzy osobiscie byli u danego specjalisty z dzieckiem. Nie interesuja mnie opinie typu "znajomej kolezanki przyjaciolka byla i mowila" Tylko sprawdzone opinie. Liste lekarzy mam z googli ale interesuja mnie opinie rodzicow ktorego lekarza polecacie a ktorego odradzacie i dlaczego. I bez hejtu prosze. Sprawa jest pilna i powazna. Jezeli kogos temat nie interesuje i nie ma nic madrego do powiedzenia to niech sie nie udziela w tym watku.

Gość_Kamil
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: PSYCHIATRA DZIECIECY

Polecam w Kielcach panią Agatę Horecką.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chodzi o pania Agate Lewitowicz - Horecka tak?

Gość_Kamil
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Też ją polecam .

Marrrta
            Zgłoś
            Odpowiedz

A gdzie ta dr Agata Lewitowicz przyjmuje

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Na Paderewskiego

Marrrta
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: PSYCHIATRA DZIECIECY

potwierdzam pani Agata Horecka pomogla mojej córce

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja slyszalam o Izabeli Bocian z Kielc ale nie bylam osobiscie wiec poradzic nie moge. Moze ktos z Was ja zna osobiscie i byl ze swoim dzieckiem?

Gość_Milka
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: PSYCHIATRA DZIECIECY

Żadnego. To złodzieje, którzy wmówią problem, wezmą pieniądze i zniszczą dziecko lekami.

Gość_Agata
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie wiem Agato jakie masz doswiadczenia z lekarzami, jak sadzac powyzej, nienajlepsze. Nie mniej jednak nie wolno wrzucac wszystkich do jednego worka. Odpowiedni psychiatra moze bardzo dobrze zdiagnozowac dziecko, podjac odpowiednie leczenie (niekoniecznie farmakologiczne) i tym samym pomoc dziecku. Do psychiatry nie chodza tylko dorosli i dzieci z chorobami psychicznymi i sa faszerowani lekami, ale dzieci autystyczne, z roznymi problemami, traumami, ktore wymagaja tylko terapii po ktorej wracaja do zdrowia. Dlatego dobor odpowiedniego lekarza jest tak wazny. Niektorzy jak autor posta zapewne nie chce tez isc do bylejakiego lekarza tylko pyta na forum rodzicow ktorzy maja juz doswiadczenie w tej dziedzinie i z autopsji moga kogos polecic bo sami chodzili do danego lekarza z wlasnymi dziecmi. Nie sadze by czyjakolwiek opinia z komentujacych zawazyla ostatecznie na jego decyzji dot. wyboru danego lekarza, ale na pewno moze troche pokierowac i rzucic jakies swiatlo kogo unikac a nad kim sie zastaniwic i zaczepnac informacji gdzies dalej.

Gość_Milka
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę