Co powiecie o nauczycielach języka angielskiego w PSP 5 na ogrodach
Jest nowa pani od angielskiego uczy mojego syna ,a co mam powiedzieć,trzeba żeby dzieci się uczyły i będzie ok
Mojego syna uczy pani Justyna i jestem bardzo zadowolana. pozdr
Świetna nowa pani, ucząca od tego roku szkolnego, wymagająca, ale doskonale wie, co robi
Pani Justyna dobra nauczycielka gdyby tylko dziecka swojego na prawie kazde lekcje nie przeprowadzała to by było dobrze bo rozprasza to bardzo dzieci i ją samą też....
a można tak żeby nauczyciel przyprowadzał swoje dziecko na każdą lekcję do pracy?
Najwidoczniej można. Sprawa była poruszana na wywiadowce jednak nauczycielka dalej przeprowadzała córkę.
To po co na wywiadowce jak nie ma reakcji skoro dyrektor wyraża zgodę,są wyższe władze np,naczelnik,zastępca prezydenta ds oświaty
Jak można przyprowadzać SWOJE dziecko na lekcje. Karygodne. Ma chyba na to zgodę dyrekcji.
Jeżeli chodzi o Panią Justynę W., to uczy moje dziecko. Nigdy na lekcję nie przyprowadzała swojego dziecka i nie sądzę aby tak było. Jeżeli byłeś/aś na lekcji i widziałeś/aś, że przyprowadziła swoje dziecko nie uczące się w tej klasie to zgłoś do dyrektora - ale nie wierzę aby tak było.