A jak ma być,będzie normalnie.Jeżeli chodzi o zmiany dyrektorów,to najlepiej jak przychodzi ktoś z zewnątz.Wtedy każdy ma jednakowe szanse,a nie po koleżeńsku
W każdej szkole nowo wybrany dyrektor powinien iść do nowej szkoły a nie do swojej.
Strona internetowa tej szkoły jest kiepska. Nieaktualne plany zajęć, nieaktualna zakładka kadry. A w dzisiejszych czasach strona www to wizytówka
Witam!
Czy mógłby mi ktoś z Was napisać coś więcej o PSP 4 ? Od nowego roku szkolnego prawdopodobnie będzie tam uczęszczać tam moje dziecko. Jaki tam jest poziom, jaka atmosfera? I najważniejsze jacy nauczyciele? Moja uwielbia Język Polski i Historię. Fajne kompetentne Panie uczą tych przedmiotów? Mam nadzieje, że się tam odnajdzie, ale mam też pewne obawy. Może ktoś, jakiś rodzic podzieliłby się ze mną opinią
Tak Ci się tylko wydaje...to Ostrowiec a nie W-wa, tutaj wszyscy się znają...
Dlaczego nic nie wiadomo jaki bedzie nowy dyrektor w PSP4, w innych szkołach sa juz przypuszczenia a tu jak zawsze cisza i tajemnica. BARDZO BYM SIE CIESZYŁA GDYBY ZOSTAŁ PAN ŁATA
Porażką jest to, że ludzie którzy bladego pojęcia nie mają o niczym wypowiadają się na forum na temat dyrekcji . Pamiętaj, że tylko Ci się wydaje, iż jesteś anonimowy.
Do siroty z wczoraj z godz. 09.47 konkurs będzie czy to tak trudno zrozumieć. Wyniki konkursu zna się po konkursie. To chyba oczywiste. Jak chcesz znać osoby startujące to leć do urzędu miasta.
Po za tym pan Łata jest radnym, więc nie może być dyrektorem. No ale to chyba zatrudne....