Szkoła jak szkoła jak dziecko jest zdolne to w każdej będzie się dobrze uczył a jak nie to szkoły mu nie pomogą.
Ja sie nie zgadzam w szkole panuje paskudna atmosfera nauczyciele patrza na wyglad. Jesli dziecko jest dobrze ubrane i jest ładne wtedy nauczyciele nie twierdza ze jest zdolne. A jesli ubiera sie w byle co i nie jest zbyt ładne to ono moze miec najwyzsze oceny . Ja koncze szkole w tym roku i bardzo sie ciesze z tego. Ja odczulam to trzy tygodnie temu kiedy chciałam sie poprawic z dwoch przediotow w ktorych radze sobie najlepiej, poniewaz nauczyciele nie chce mi postawic ocen bardzo dobrych. Ze srednie 5,27 w piatej klasie spadne bardzo nisko.
Super szkoła! nauczyciele mili szkoła nie jest duża więc każdy się zna. Moje dziecko chodziło tam, młodszego synka też mam zamiar posłać do psp 4.
Ha ha wogole. Nauczyciele wogole nie pomagaja uczniom. Wręcz odpychaja od przedmiotow. NIE POLECAM
Super szkoła,wspaniała atmosfera,wygląd,nauczyciele umieją pomoc uczniowi , mile spedzenie czasu po zajęciach swietlica zabawy wspolne wyjscia naprawde polecam szkołe :)
To najlepsza szkoła w Ostrowcu! Wiem, bo w tym roku będę już jej absolwentką:) Mili nauczyciele, super atmosfera, dobrze przygotowuje do egzaminu na koniec! Dużo wyceczek! POOOOLEEECAM!!!
Ja też myślę, ze to dobra szkoła zwłaszcza po zmianie dyrektora, który zaczął dbać o placówkę.
Super Szkoła! Nauczyciele potrafią dogadać się z uczniem ;) Bardzo Pozytywna!
1. Najzwyklejsza podstawówka jakich wiele,
zwykli są uczniowie i nauczyciele.
Stoi skromnie przy ulicy Sienkiewicza,
lecz w Ostrowcu do najlepszych się zalicza.
Ref.
Tu nauczyciele zawsze są na luzie,
prawie zawsze mają uśmiechnięte buzie. x2
2. Tu się męczą koleżanki i koledzy,
bo nie łatwo zgłębić jest tajniki wiedzy.
Lecz kto weźmie się porządnie do roboty,
temu obce są zmartwienia i kłopoty.