Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: PSP nr 1 - składki na tusze, papier, zabawki

W większości pewnie. Czemu na komitet nie płaci 99% rodziców? Tak jest u nas. Czemu jak coś nauczyciel powie o składce na wyposażenie szkoły to rodzice pomruczą pod nosem i tyle widział ktoś ich pieniądze? Jakbyśmy chcieli tak dokładać do wszystkiego w każdej szkole to można by powiedzieć, że drożej niż prywatna szkołą by wyszła. Ja nie płacę, nie narzekam, a popisać sobie mogę. Inne matki też nie płacą i być może narzekają... Nie wiem, ale marudzą jak nauczyciel nie słyszy./

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Odp.: PSP nr 1 - składki na tusze, papier, zabawki

W końcu ktoś o tym napisał. Jakieś dziwne zwyczaje są w szkołach, nie tylko w PSP 1. Składka na toner do ksero... bez przesady. Szkoła przecież ma na to pieniądze. Papier OK, bo tego idzie dużo przy klasie 30 osobowej. Ale wszelkie składki na szkołę powinny być dobrowolne.

Gość_mamama
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

Odp.: PSP nr 1 - składki na tusze, papier, zabawki

czy u was w szkołach znowu zbieracie na ksero lub na toner? w psp 5 znowu trzeba toner kupować i pani zarządziła składkę... wczoraj wysłuchałam przemówienia pana Prezyenta że zaoszczędził na oświacie ostrowieckiej przez co ma nawyżkę w budżecie. Tylko że teraz przez te oszczędności rodzice okładają na ksero...

Gość_rodzic
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: PSP nr 1 - składki na tusze, papier, zabawki

ojej jak zapłacisz 50 groszy od dziecka to ci się nic nie stanie bo papierosy są droższe i piwko

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę