Podobało mi się jedno co powiedział jeden z kandydatów do rady nadzorczej w krzemionkach, a mianowicie: ja wam zrobiłem frekwencję a wy głosujcie na kogo chcecie. Proszę WAS frekwencja załatwi wszystko.
Przewiduję koszt wypromowania nieskorumpowanego kandydata na 100 zł.Koszty żadne a 2 tyś. zł. przez 4 lata za nic nie robienie to dużo. Propozycja przede wszystkim dla bezrobotnych. Jeden warunek: zatrudnienie pozostałych bezrobotnych w radach nadzorczych spółek miasta.
Oczywiście bezrobotnych fachofców znających się na wszystkim
Mirek chyba za mało 100 zł na wypromowanie kandydata, a gdzie piwo i kiełbaski dla elektoratu, własciciel baru na Stawkach wie ile to kosztowało w poprzednich wyborach :) trzeba zorganizować festyn dla mieszkańców niektórych osiedli i tam się lansować....człowieku to są duuuże pieniądze, a wiadomo kto je ma. Wejdź sobie na Oswiadczenia majątkowe naszych radnych RM i RP. Można pożyć z taką kaską
Jeżeli jako kandydat powiesz prawdę że nic nie będziesz robił to uczciwszego nasi mieszkańcy nie znają nigdzie. I nie będą mieli wyjścia i zagłosują na Ciebie, A ty wtedy z "foranta" zwolnisz pół urzędników i zlikwidujesz Straż Miejską. No i co ty na to?
Wiecie co to frekwencją?Każdego gąba ostrowieckiego z rady miasta wykopie.