jak na rower to BLACHARA
nie wiem jaki byl cel zalozenia tego watku jestem kobieta i tez lubie sobie popatrzec na ladnych ludzi niezaleznie od ich plci ale po co zakladac takie watki
A może ten pan sam sobie założył ten wątek , żeby sie dowartościować. Kilku takich tu jest co w realu nikt nawet okim nie rzuci to tu wypisują jacy to piękni , seksowni itd. mało tu takich frustratów i frustratek? Tylko gorzej później jak ktoś rozpozna i opisze realny wygląd i wstyd jek okaże sie , że delikwent/ka podoba sie tylko sam/a sobie. hehehehe.
ale głupoty na tym forum!!!żenada co opisywane,ludzie opanujcie się)))))
Masz rację gość z 10:27wykazał/ła sie większą głupotą niż założycielka wątku :-)))
ja też ubieram dzisiaj niebieską koszulkę biorę rower i ruszam na podbój niewieścich serc, tylko mam nadzieję że zanim dojadę do końca Iłżeckiej to ktoś mi wpadnie w oko bo nie chce mi się jechać aż do Dębowej Woli
Jechał na rowerze i długo patrzył jej w oczy, to albo ona biegła obok niego albo on ryzykował wypadek i długo się za nią oglądał, porażka.
ubożeje nam społeczenstwo ostrowieckie ,,,, nie ma już blachar zostały tylko szprychary,,,, no cóz miasto biednieje,,,
hahaha - dobre 10.17 :)
Niebieski króluje na Iłżeckiej? Niebieskie oczy, niebieskie koszulki, niebieskie rowery. Wybiore się tam.
Wiecej będzie obserwatorów niż jezdzących.
w tym czarne rowery kroluja i czarne koszulki, kaski obowiązkowe i gogle
No dobra. To ja byłem, ale koszulkę już zmieniłem, bo tamta tydzień miała. Teraz mam różową. A uśmiechałem się, bo mam owsiki i właśnie mnie zaswędziało, to się i uśmiechnąłem. Obok biegła nie moja córka, ale żona, bo trenujemy na maraton nowojorski. {;-)))
i chyba istnieje ten Pan hehehe, chyba Go dzis widzialam , prójac ma żółta żanetka..pozdrawiam Pana w niebieskiej koszulce ;)