Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Przystojny pan na rowerku w niebieskiej koszulce wiek ok 40:)

jak na rower to BLACHARA

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

nie wiem jaki byl cel zalozenia tego watku jestem kobieta i tez lubie sobie popatrzec na ladnych ludzi niezaleznie od ich plci ale po co zakladac takie watki

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Przystojny pan na rowerku w niebieskiej koszulce wiek ok 40:)

A może ten pan sam sobie założył ten wątek , żeby sie dowartościować. Kilku takich tu jest co w realu nikt nawet okim nie rzuci to tu wypisują jacy to piękni , seksowni itd. mało tu takich frustratów i frustratek? Tylko gorzej później jak ktoś rozpozna i opisze realny wygląd i wstyd jek okaże sie , że delikwent/ka podoba sie tylko sam/a sobie. hehehehe.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ale głupoty na tym forum!!!żenada co opisywane,ludzie opanujcie się)))))

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Masz rację gość z 10:27wykazał/ła sie większą głupotą niż założycielka wątku :-)))

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ja też ubieram dzisiaj niebieską koszulkę biorę rower i ruszam na podbój niewieścich serc, tylko mam nadzieję że zanim dojadę do końca Iłżeckiej to ktoś mi wpadnie w oko bo nie chce mi się jechać aż do Dębowej Woli

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jechał na rowerze i długo patrzył jej w oczy, to albo ona biegła obok niego albo on ryzykował wypadek i długo się za nią oglądał, porażka.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ludzie jej chodziło o rower.

DARIO
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

ubożeje nam społeczenstwo ostrowieckie ,,,, nie ma już blachar zostały tylko szprychary,,,, no cóz miasto biednieje,,,

Gość_isia
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

hahaha - dobre 10.17 :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu z 10.17 :-D Dzięki za poprawienie humoru na resztę dnia :-D

Alexis
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Niebieski króluje na Iłżeckiej? Niebieskie oczy, niebieskie koszulki, niebieskie rowery. Wybiore się tam.

bystry
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wiecej będzie obserwatorów niż jezdzących.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

już bylo

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nadal niebieski kolor króluje na Iłżeckiej?

bystry
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

w tym czarne rowery kroluja i czarne koszulki, kaski obowiązkowe i gogle

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

No dobra. To ja byłem, ale koszulkę już zmieniłem, bo tamta tydzień miała. Teraz mam różową. A uśmiechałem się, bo mam owsiki i właśnie mnie zaswędziało, to się i uśmiechnąłem. Obok biegła nie moja córka, ale żona, bo trenujemy na maraton nowojorski. {;-)))

SCZ
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

i chyba istnieje ten Pan hehehe, chyba Go dzis widzialam , prójac ma żółta żanetka..pozdrawiam Pana w niebieskiej koszulce ;)

Gość_gościówa
        Zgłoś
        Odpowiedz
    4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Kamo Polska Kamil Pastuszko
    Branża: Elektryczne usługi
    Dodaj firmę