Wiem,może stwierdzicie,że jestem szurnieta.. zreszta jak 50 % forumowiczów:)(żarcik),
ale wczoraj ok 19 na ul.Iłżeckekiej jechał sobie pan z (chyba) córka na rowerze w strone Dębowej Woli...
pan przystojny można było by z nim zgrzeszyc... ok 40 może po 40 miał śliczne niebieskie oczka, wogóle byl przystony ahh,spojrzelismy sobie długo w oczy widziałam,że on też na mnie patrzył....ale cóż na tym sie skończyło ja poszłam w swoeja strone on pojechał z córka w swoja...
a napisałam ten wątek, poniewaz czasami ten owy pan może czytać to forum to niech wie ,ze podoba sie tez dwudziesto paro latkom:) ps. mysle ze jeżeli przeczyta ten pan ten watek to bezie wiedzial pan o kogo chodzi o to dlugie spojrzenie i delikatny uśmiech....
Jestem panem około 40 mam niebieskie oczka,umiem się uśmiechać,ale niestety nie bywam w tamtych okolicach,a szkoda,że to nie byłem ja...
Na forum znajdziesz dużo osób które z chęcią popatrzą tobie dużej w oczka :)
Za dzieciatych się biorą. Powinna Ci jego żona wszystkie kłaki wyrwać z głowy, uśmiech,ów Ci się zachciało!
Hehehe ten pan ma 30+ i to jest jego partnerka , a nie córka.
Boże powala mnie twoja dziecinność dziewczynko z 06:01. Długie spojrzenie, uśmiech na pewno zrobiłaś na nim ogromne wrażenie. Co tym wątkiem chciałaś osiągnąć? Po co ma wiedzieć, ze się podoba młodym dziewczynom? Jaki masz w tym cel? Ma żonę, córkę i po chcesz mącić? Jednak myślę, że masz urojenia z tym długim patrzeniem w oczy.
Jestem tego samego zdania Gościu z 9:36. Nie wolno mącić w związkach! Moralność u tej dziewczyny zerowa.
Ale jak można jechać Iłżecką w stronę Dębowej Woli ???
pewnie skręcił w ulice Rzeczki :)
haha to mnie rozbawilo, tego jeszcze nie wiem czy jestes szurnieta ale napewno niewyspana :)
Myslisz, ze to bylo zauroczenie czy milosc od pierwszego wejrzenia?
trza bylo od razu powiedziec zeby cie dmuchnal a nie na forum teraz piszesz
Uważaj żebyś nie przekraczał prędkości :)
W kasku? To ja Ciebie chyba widziałam... Mijaliśmy się na rowerach. Co do tych spojrzeń, których niby nie ma... Gapiłeś się jak szpak w wiśnie. Jestem 30+.
Po założeniu takiego wątku, już wiadomo, co myśleć o młodych kobietach. Ba a czy tylko młodych? Nigdy nie zadałabym się z żonatym i dzieciatym facetem. Dla mnie facet żonaty jest stracony. Co innego po rozwodzie, gdy ja nie rozbiłam małżeństwa, po prostu im nie wyszło, a co innego podrywać , kokietować żonatego faceta. Dla mnie powinna istnieć jakaś solidarność kobieca. Gardzę tymi którzy rozbijają związki.
Po dojechaniu do końca Kolonii Miłkowskiej należy skręcić w prawo w stronę Kurzaczy i po przejechaniu przez wieś i las jesteśmy na Nowej Dębowej Woli. Bardzo fajna trasa rowerowa-- polecam !!! PS. dojedziemy do drogi Ostrowiec-Sienno.
odczep się babo od mojego taty i nie rozwalaj nam rodziny
he he ja tylko napisalam ze jest pzystojny a nie ze chce go poznac:)