Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)”.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Odp.: Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)

tacy katolicy a gdyby to bylo normalne to w raju byloby 2 adamow

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)

a jakby było dwóch adamów to na nich by się zakończyło i nas by niebyło,chyba że który gej się z tą teorią niezgadza,bo z 2 adamów nic niestety by nie wynikło choć niewiem co ze sobą by wyprawiali,czyli to jest nienormalne zjawisko to pedałowanie,niewiem jak kto by mi tłumaczył ale to jest deiacja jakaś,może mi ktoś walnąć że jestem zacofany i ciemny albo i co tam jeszcze ale ja swoje wiem.i zdania nie zmienie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 81

Odp.: Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)

Powinnaś to zaakceptować, choć zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to łatwe....Ale to przecież Twoje dziecko, które jak każda matka bardzo kochasz. Życzę Ci dużo siły i wytrwałości. Odmienna orientacja seksualna nie dyskwalifikuje człowieka. Bądź dla niego wsparciem, to jest mu bardzo potrzebne. Pozdrawiam Ciebie i Twego syna :)

Gość_też matka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)

wsparcie rzeczywiście jest potrzebne, ale związek z adoptowanym potomstwem to dramat...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę