Jejku jaki ciemnogród z tego Ostrowca. Ostrowczanie wstydzę się za Was! a co do tematu to zaakceptuj i kochaj nadal to normalny człowiek, żaden chory, nie raz z lepszym sercem niż nie jeden hetero.
Żaden ciemnogród. Mamy prawo do swoich poglądów, nie damy się urobić mediom. Nie interesuje mnie co oni robią w łóżku, jeśli jednak chcą się z tym obnosić publicznie a do tego żądają by nazywać normalnością coś, co po prostu nią nie jest to mojej zgody nie będzie. Oby wam ta "nowoczesność" bokiem nie wyszła..
Większość twierdzi ze to normalny człowiek:)tylko kiedyś jak wasze dziecko stanie się ofiarą takiego pedała:)))to też będziecie twierdzić ze to normalny człowiek:)
Poczytaj o badaniach prof. Johana Arndta który po wielu latach badań homoseksualistów powiedział: " homoseksualizm nigdy nie jest odosobnioną preferencją, ale wyrazem specyficznej neurotycznej osobowości". Poczytaj o psychologach, którzy całe życie zajmowali się badaniem homoseksualizmu. Poczytaj o badaniach Roberta Spitzera. Był jednym z największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń, a w późniejszym czasie zajął się badaniem homoseksualizmu, które to badania doprowadziły go do stwierdzenia, że jest to zaburzenie i można je leczyć. Myślę, że oni mają większą wiedzę na ten temat. Nie mam nic przeciwko gejom, ale także uważam że jest to po prostu zaburzenie.
osobiscie mam dwoch kolegow gejow i sa bardzo sympatyczni,sa normanymi ludzmi tylko o innej orientacji seksualnej i nic poza tym:))
wiec nie wiem z czego robicie takie wielkie halo
Powinnaś się cieszyć, żadna laska go nie wystruga:)
To musisz uważać na swojego chłopaka/męża. Licho nie śpi.
Tylko że w większości pedofilami są heteroseksualni.
No i mamy kolejną bzdurę,większość czego?ile na stu,pedałów to pedofile?
To samo dotyczy księży pedofilów,burza medialna sprawia ,że większość księży to pedofile.
Panie Łukaszu! Żyje Pan w wolnym kraju i chce pan komuś zabraniać czegoś?! HA HA HA!!!
Jak można być gejem? My faceci jesteśmy brzydcy, kobiety są ładne. Jakiemu facetowi podobałby się inny facet? Pomijam już, że to nienaturalne. Nie chcę nikogo obrażać, nie będę mówił że bycie homo to choroba. Choć napewno wynika to z jakichś problemów emocjonalnych jako nastolatka, które zaowocowały tym co wyszło. Nie jest to naturalne, i nie jest to kwestia wyboru "ot tak sobie", więc zgodzę się że jest to kwestia jakiegoś typu zaburzeń psychicznych/emocjonalnych. Zrobić się raczej z tym nic nie da. Choć prbować można, jeśli staje mu na widok ładnej laski to może jeszcze jest nadzieja. Jeśli nie to będzie miał przesrane w życiu. Śmiech, kpiny, drwiny, utrudnienia. W rezultacie brak szczęścia. I oby pary homo nigdy pozwolenia na dzieci nie miały. Takie dziecko także byłoby z góry poszkodowane i narażone na drwiny. Chyba każe dziecko wolałoby tate i mame a nie dwóch tatusiów lub dwie mamy.
święta racja
Straszna dewiacja,bardzo ci współczuję.On jest nad czy,pod?
Mamy właśnie efekty tych durnowatych parad gejowskiej dumy.
Jeszcze do szkół wprowadzają głupie książeczki o pingwinkach,co to się kochają i jajeczek mieć nie mogą,urabiają na pedałów od maleńkości,te społeczeństwo.A efekty właśnie widzimy.
Znam taką jedną dojrzałą mamuśkę, która ma wszystko na swoim miejscu, lubi takich młodych nie do końca zorientowanych chłopaków...już ona by Ci syna wyprowadziła na właściwą orientację...dobra jest w tych rzeczach. No i z Ostrowca...
Do Gość z wczoraj 22:11
...mnie się podoba, ma super ciało, no i w seksie bez zahamowań...robi wszystko. Nimfomanka !!!