nie mogę pojąć jak ludzie w XXI wieku mogą być tak zacofani i ograniczeni umysłowo żeby homoseksualizm pojmować jako CHOROBĘ!!! i to psychiczną????!!! ludzie sami jesteście chorzy skoro tak myślicie!!!! to jest orientacja a nie choroba!!!! i nie rozumiem co ma homoseksualizm do pedofilii???!!! pedofilia to zboczenie! karane! a homoseksualizm jest akceptowany i tolerowany. tyle, że osoby niedoinformowane i o niskim poziomie inteligencji jak niektórzy tu forumowicze nie rozumieją tego i piszą totalne bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam najpierw się trochę dowiedzieć na ten tematy a dopiero wypisywać takie głupoty. pedofilia była znana x-lat temu, ale dopiero teraz geje się ujawniają. a wy zachowujecie się jakbyście się dziś obudzili. sama znam conajmniej 6 gejów w Ostrowcu. normalni ludzie. a nawet wykształceni, inteligentni i tacy jak każdy facet. kochają inaczej, ale co mi to przeszkadza? opamiętajcie się ludzie!!!!!!!!!!! wstyd jak ktoś czyta wasze wypowiedzi. wiocha z was wychodzi.....
Orientacja powiadasz? Wiesz natura wszystko ułożyła po swojemu tak aby pasowało do siebie jak klocki lego. Czasami jednak coś poszło nie tak i powstały pewne zaburzenia ale nie można nazwać tego normalnością! To choroba, na którą niestety póki co nie ma lekarstwa i raczej nie będzie jeśli będzie się nam wmawiać że to normalność.
tez mysle ze ostrowiec jest zacofani.ludzie sa zli....ochydni.nie mili..wiem cos o tym to mieszkam za granica....a przewaznie mlodzierz......
Anna na pierwsze masz (16:30)? a na drugie Weronika (16:46)? hehe smiechowo
do Terazja :No ja piszę o tym cały czas ale nie dociera i chyba nie warto się produkować...
nic nie zrobisz, czy jakby ktos ciebie namawial zebys zostala lesbijka to bys sie zgodzila? Z jego perspektywy sytuacja wyglada identycznie.
Anno, wszystkie powyższe posty są obrazem naszego społeczeństwa, jedni potępiają homoseksualizm, inni nie widzą w tym nic złego. Niewątpliwie stosunki seksualne między ludźmi należą do sfery intymnej i nie powinno się z nimi obnosić. Jeśli poczułaś się rozczarowana, to najprawdopodobniej dlatego, że sama sobie założyłaś dawno temu, że Twój syn będzie heteroseksualny. W takiej sytuacji rzeczywistość miała prawo Cię zaboleć. Rodzice chętnie przypisują swoim dzieciom własne myśli, oczekiwania i pragnienia, a zapominają o tym, że te dzieci są odrębnymi istotami, mającymi naturalne prawa do odmienności i własnych wyborów. Człowieka kocha się ze wszystkim, co jego. Gdybym była mamą, pragnęłabym, aby moje dzieci żyły tak, by były szczęśliwe. I dodam, że jestem pełna podziwu dla Ciebie za odwagę podjęcia tematu na Forum;)
Jeszcze słówko;) Wyraz "nowina" kojarzy się raczej z czymś świeżym, pogodnym, ale tytuł Twojego postu, w całości, ma zabarwienie pejoratywne. Na ten post może natknąć się nie tylko Twój syn, ale inna młoda osoba, która jest w podobnej sytuacji. Ktoś tu słusznie zauważył, że warto docenić postawę Twojego syna. Życzyłabym sobie, aby była przykładem dla innych - nie bójcie się swej natury koledzy i koleżanki, ja jestem z Wami:)
Odp.: przykra nowina
Jest to człowiek chory:)nie rozmawiałaś z nim na temat seksu??
Gość Dziś, 16:45 ZgłośOdpowie
JAKI CHORY???
CHORY TO MOŻE AUTOR POSTU???
Musisz się z tym pogodzić droga Anno Weroniko. Nic nienormalnego! A i mnie przerażają poglądy niektórych! Totalne zacofanie w tym naszym miasteczku! Ech.... :(
To jest zboczenie
ochydni ludze...wstyd........................a mama ma kochac syna jakim jest.....
Ja powie tyle:Zakaz pedałowanie!!!!
Dziękuje za uwagę.
Żyje w wolnym kraju gdzie panuje wolność słowa;)
Łukasz zgadzam się z tobą:)i uważam ze to jest zboczenie:)
A co Was w ogóle obchodzi kto co robi w łózku i z kim? To jest dopiero obrzydliwe, blee
Każdy akceptuje 'inność' i mówi że to przeciez też człowiek tylko kocha inaczej - ale postawcie sie w sytuacji matki lub ojca który ma jedyne dziecko i nie bedzie mial wnuków. Przykre, prawda?
tytuł wątku brzmi jak tytuł z pierwszej strony faktu ;P