Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)

Do póki nie będzie chciał ze swoim chłopakiem adoptować dziecka, albo paradować w sukni ślubnej będzie okej

Kwiatek89
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przykra nowina (dowiedziałam się, że mój 23-letni syn jest gay)

i co z tego??? myśli,czuje,kocha jak każdy człowiek:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Jeszcze by tego brakowało żeby dzieci adoptowali:)może jeszcze niech się za rączkę prowadzali po mieście:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dżisas jak zwykle zaczęła się ostrowiecka tolerancyjna inaczej nagonka na homo, dajcie sobie siana, założycielka wątku chciała rady a nie waszych opinii na temat gejów, nie dociera???

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No to dostała opinie... niech sie pochwali tym na miescie :)

Gość_Hetero
            Zgłoś
            Odpowiedz

Twój syn jest zbokiem i tyle

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

wiesz co.....modle sie aby tobie tez sie to przydazylo..ciekawe czy tez bedziesz syna swego zbokiem zazywa(ł)(ła)...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

człowiek jak człowiek i tyle ale w tak zacofanym mieście jak ostrowiec niech lepiej publicznie się nie obnosi bo łyse ( pajace ABS ) pokażą mu kulturę w Ostrowcu . Dla mnie spoko .

Co masz robić nic kochaj swoje dziecko to nie jest choroba jak jak błazen napisał Genetyki która za to odpowiada nie oszukasz. Chwal go za to że miał odwagę ci powiedzieć o tym i to jest pokazanie że jest dojrzałym facetem a nie dziecko by zrobił ślub żona i co potem a tak dorósł to tego sam i ci powiedział nie panikuj. Na 100% jest pewnie lepszy niż nie jeden pajac co bije żonę i swoje dzieci

głowa do góry bo to wszystko było jest i będzie jak byś napisał że twoja córka jest less to pewnie tu by na forum było setki ofert, ślinienia się facetów bo less to co innego to podnieca i mówię ci to jako człowiek który przerabiał w praktyce i w pracy zawodowej i rodzinie żony.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

c.d

a jak nie możesz sobie z tym poradzić to idż do psychologa sex-uloga albo psychiatry dowiedz się więcej na ten temat. Nie na forum nie w necie lecz u specjalisty i niech on raczej pomoże tobie oswoić z tą sytuacją. Czasami nie zadaj głupiego pytania jak to się leczy :) bo to nie choroba

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gościu z 17:40 wreszcie ktoś rozsądny :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

oczywiście rozumiem że to Twój syn, w takiej sytuacji proponuje leczenie

Gość_123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jakie leczenie, ludzie to nie jest choroba i TEGO SIĘ NIE LECZY, nie dociera? boże w życiu bym nie pomyślała że w naszych czasach można mieć takie zacofane poglądy i tak mało o tym wiedzieć...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

dałaś się otumanić lobby homosexualnemu, jeżeli takie osoby są postępowe to ja dziękuje za taki postęp, a jeżeli przyjdą kiedyś czasy a sadze że tak, że ogólnie będą trąbić w massmediach że sex dorosłego z dzieckiem to nic złego a ty jako jedna z nielicznych się wyłamiesz to też swoje zachowanie nazwiesz zacofaniem?

Gość_123
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

kolejny raz mylisz pojęcia, homoseksualizm jedno, pedofilia chyba drugie? czy homo kogoś ranią, krzywdzą, wykorzystują?nie. Dajmy im spokój, to wszystko. Nie robią niczego złego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W ogóle zakończmy może tą dyskusję, autorka wątku chciała rady, otrzymała ją, teraz zaczyna się wojna między tolerującymi homo i tymi którzy nie tolerują a chyba nie o to chodziło.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -